Niby ma się odbłyśnik wypalić, ale gó**o prawda wdg mnie bo Ksenon ma mniejszą temperaturę niż żarówka. Ja nigdy np nie myłem silnika to też będę mówił i pisał, że to jest zło totalne i Ci połowę silnika rozpier....dzieli i będziesz do domu pchał..
Prawda jest taka, że jak nie założysz nie będziesz widział, a efekt jest świetny.
Dobrze ustawisz i oczywiście barwa 5000-6000k najlepsza![]()
Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi im prawdę // Platon.
Była Marea 2.4TD HLX 125KM '98r
Była Marea 2.4JTD ELX 131KM '99r
Była 166 2.4JTD 10v 150KM '03r
Była 166 2.4JTDm 20v 175KM @ 238KM 504Nm by @sdero '04r
Jest 166 2.4M-jet 20v 2006r @ ?
Masz problem z autem ? Chcesz usunąć klapy wirowe, DPF bądź EGR ?
Zrobić kompleksową diagnostykę ?
Wymiany rozrządów/eksploatacja i remonty silników ?
Załatwimy nawet programowo !
Zapraszam na nasz warsztat.
Ja nie mam nic do tych co sobie jezdza na dobrze ustawionym hidzie w lampach soczewkowych bo te inaczej skupiaja i odcinaja swiatlo. Poza tym oryginalny xenon i samopoziomowanie tez nie dziala idealnie,ale w zwyklych odblysnikach... Noz w kieszeni mi sie otwiera jak mam takiego pacjenta na przeciwko ktory wali mi po oczach, ze przez chwile nic nie widze. Poza tym jak ktos do tego ma lampy uwalone gorzej niz moje podwozie to juz efekt wogole "super"
Gesendet von meinem Xperia Arc
Dokładnie o to nam chodzi, hid w dobrze ustawionej soczewce ? Chciałbym, ale jak widzę wieśniakó którzy w zwykły klosz wrzucają palniki i wypalają pobocza i korony drzew temperaturą światła to mi się nóż w kieszeni otwiera
~ taka była piękna ! :C
Kolega jak widać jest znawcą od wszystkiego![]()
Ja się ostatnio spotkałem z twierdzeniem pożal się boże pana który na codzień chodzi po 12 h w granatowym mundurze, że jak w lampach odbłyśnikowych jest taka blaszka która zasłania część palnika to można montować hidy bo to nie oślepia![]()
147 powodów do zadowolenia
nie prosciej kupic tansze, takie same sa juz ponizej 100zł założyć i zobaczyć co będzie? Nawet pojechać na diagnostykę żeby sprawdził ich ustawienie, czy samemu w nocy/czy wieczorem pod jakiś mur podjechać i sprawdzić jak swieci?
To kup, potestuj jedź do diagnostyka i zdaj relację - proste co ?
wysłane z nokii 6310i
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
ja od dawna jeżdżę na tym badziewiu, bo wzorem hasła "jeśli nie widać różnicy..." dodam tylko że mam soczewki zrobione przez kolegę z forum i linia światło cienia na żaówce i xenonie jest taka sama, jedynie co to xenony po prostu lepiej, intensywniej świecą i na pewno nie w gałęzie drzew![]()
zgadzam się z Maro1500... też mam hidy za 200zł zamontowane w zwykłych lampach i świecą ślicznie na biało 4200k (jak dla mnie najbardziej biała barwa), oczywiście byłem u kolegi na stacji i je troszkę podregulowaliśmy zeby nie oślepiały nikogo z przeciwka... komfort jazdy 1000% lepszy niz na zwyklakach
i tyle na ten temat... na lepsze mnie nie stać póki co a lubie coś widzieć bo czesto w nocy latam