ja swoją zważyłem , troszkę mniej niż pół baku miałem, 2,4, berlina, przed lift - 1800kg, ze mną na pokładzie - 1895kg
ja swoją zważyłem , troszkę mniej niż pół baku miałem, 2,4, berlina, przed lift - 1800kg, ze mną na pokładzie - 1895kg
To chyba coś nie tak... prawie 150-200kg różnicy?
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
może kwestia wyposażenia? na to by wychodziło![]()
No jeżeli na wyposażeniu dodatkowym masz cegły to ok... jakie masz koła?
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
ważyłem ją na pobliskim złomowisku,gdzie ważą tiry przed wyjazdem ze złomem w świat.
moja stoi na 17" felgach i jest z pełnym wyposażeniem, skóry, navi, bose, dwa murzyny w bagażniku żeby popchnąć w razie awarii![]()
W takim razie możesz jechać i wyśmiać tą wagę... więcej jak 1700kg auto nie może ważyć przy takim wyposażeniu.
No chyba, że masz tyle szpachli!![]()
podjadę na kontrolę do ITD jak będą gdzieś stali na mojej trasie i spytam czy mi auto zważą![]()
Ja ostatnio zajechałem na wagę i razem ze mną GT 3.2 pokazało 1470kg.
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Orientujecie sie moze jak wyglada rozklad masy w 9? Tak pi * oko.