Faktycznie hahaa nie zwróciłem uwagi. Może jak jeszcze go zobaczę zwrócę w subtelny sposób mu uwagę.
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Fotki efektu końcowego już niedługo
... ALE ...
Posypało się trochę!![]()
Firma tapicerska popłynęła na całej linii! Ich zadaniem było odnowienie dachu i wnętrza, a oni co?? Oni tylko dach i jeszcze bezczelnie wozili się po mieście Alfą!!!! Zrobiło się baaaardzo niemiło... A termin powrotu Alfy już we wtorek. Właściciel przełknął sprawę i wnętrze odnowi już we własnym zakresie - po prostu już się nie może jej doczekać.
To nie profesjonalnie się zachowali. Czekamy na zdjęcia![]()
Trochę wstyd. Na dodatek jeszcze zagranicę pójdzie, że tutejsze firmy to buraki. Co to za firma? Lepiej wiedzieć, żeby omijać szerokim łukiem partaczy.
Ta http://odu.pl/395 rzeczywiście ładna :]
Ta jest super zajefajna![]()
Dzis chwile po 16 prawdopodobnie widzialem te alfe przewozona na pomocy drogowej w Jastrowiu.Chyba wracala do wlasciciela.![]()
Tak, zgadza się we wtorek Alfa wracała na zachód - fajnie, że ktoś zauważył ją na trasie
Już dotarła do właściciela, który jest pozytywnie zaskoczony- aczkolwiek mnie razi ta niedokończona robota :/
Zdjęcia robiłam w pędzie, i jeszcze nie do końca złożonej (widać, to np. po osłonach reflektorów, które zostały tylko przyłożone na potrzeby zdjęcia) - później już nie dałam rady, bo miałam zbyt duży
ruch w sklepie :/ ... jednak myślę, że efekt na pewno widać
... i coś zamiast tureckich dywanów ;P :
ARRIVEDERCI ALFA!
![]()
Ostatnio edytowane przez monikx ; 30-07-2014 o 12:13