Tak jak w temacie. Nie orientuje się ktoś czy czujnik poziomu paliwa w zbiorniku jest taki sam w AR 156 i AR 147? Otóż mam dostęp do AR 147 która jest przeznaczona na części a mi akurat padł ten ów czujnik. Zastanawiam się czy go mógłbym podmienić.
Tak jak w temacie. Nie orientuje się ktoś czy czujnik poziomu paliwa w zbiorniku jest taki sam w AR 156 i AR 147? Otóż mam dostęp do AR 147 która jest przeznaczona na części a mi akurat padł ten ów czujnik. Zastanawiam się czy go mógłbym podmienić.
A umnie chyba jest problem z czujnikiem paliwa.Zawsze leje pod korek i jezdze jezdze i czujnik elegancko dziala.Od trzech dni ciagle pokazuje 1/4 baku.Ostatnia czarna kreska przed rezerwa.Zrobilem juz 810km.Przy uruchamiani wskaznik normalnie sie podnosi do tej reski i stoi.Codziennie robie ok 40km wiec powinna byc jakas reakcja przy przejechaniu 120km?Mam obawy czy jutro jechac do pracy,zeby mi nie alfa nie stanela po drodze.Mozliwe jest zawieszenie sie czujnika w tej pozycji?
Nie sprawdze teraz fizycznie,bo jest potezna burza z gradem.Panikowac czy nie?Do tej pory nie zmierzylem spalania od korka do korka.Ile powinienen przejechac na pelnym baku?Nie piluje alfy.Ok 2,2 obrotow i predkosc ok 100-120 poza miastem.Miasta mam jakies 5km dziennie i to przelotem.
Edit: Poszedl,ona po prostu tak malo pali![]()
Ostatnio edytowane przez Endriu Ka ; 31-07-2014 o 18:51