Właśnie dlatego napisałem "Aczkolwiek kupowanie tańszej opcji ma też swoje granice"
Takiego auta to nawet na części strach brać![]()
Właśnie dlatego napisałem "Aczkolwiek kupowanie tańszej opcji ma też swoje granice"
Takiego auta to nawet na części strach brać![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Pewności nie masz nigdy, jak trafisz na uczciwego sprzedającego to szansa jest mniejsza na wtopę.
Kolega chciał być uczciwy, napisał co wiedział o samochodzie i nie było ani jednego telefonu... poczekał miesiąc, napisał "ładne" ogłoszenie przemilczając niektóre kwestie i auto poszło po tygodniu.
Takie są niestety realia.
Chociaż światełko w tunelu już jest, bo coraz więcej widzę ogłoszeń typu: "auto ma 250k km przebiegu, ale jeśli chcesz to zrobię 150k km"![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
takie ogłoszenia ( z tym tekstem ) z otomoto są usuwane przez moderatorów b.szybko jako niezgodne z regulaminem. Kasy oczywiscie nie oddzają.
Oczywiście że pewności nie masz, ale prawdopodobieństwo jest zdecydowanie mniejsze
Ale sprawdzać trzeba te za 20 jak i za 30k
Wiesz... jak ktoś pisze że za 17,5 super kupił i druga tez tania taka była itd itp.... to proszę
Ja wiem, że mam dobre auto i za takie pieniądze bym go w życiu nie sprzedał - no chyba że bym musiał.... ale takie opcje tez się rzadko zdarzają
no ja tez wiem co mam i za takie pieniadze sprzedalbym jakbym juz naprawde musial i niech mi ktos powie, ze musze zejsc z ceny bo na allegro mozna za tyle kupic.Allegro niestety jest wyznacznikiem cen w Polsce,a robia takie ceny handlarze ktorzy w wiekszosci sciagaja zlom i musza go jakos pogonic
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Z tego co tu niektórzy napisali to należy kupować tylko najtańsze jakie wypluje wyszukiwarka, bo i tak nie masz pewności czy do droższego nie dołożysz tyle samo. Serio?
Cena generalnie z czegoś się bierze. I nie tylko z rocznika. Pomijając jakieś odchyły od normy, które znajdą się zawsze.
Nie nadinterpretuj tego co napisałem. Przeczytaj jeszcze raz dokładnie i powiedz, gdzie napisałem, że "należy kupować najtańsze"
Każdy i tak kupi jak uważa, ja tylko argumentuje swoją taktykę, która oczywiście wcale nie musi się sprawdzić.
Ostatnio edytowane przez sedici ; 31-07-2014 o 15:03 Powód: Dodano
this is my truth tell me yours
"Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard
Niech ja wrzuci w Nasze Belle i napisze ze kosztowala 35 ale bedzie podniecenie![]()