To jest za Wrocławiem jedziesz we Wrocławiu na środę śląska. Na skrzyżowaniu świetlnymi w leśnicy skręcasz w prawo i cały czas główna droga i dojedziesz do prężyć. Jak zdecydujesz sie przyjechać to daj znac to z pomocą telefonu dojedziesz.
To jest za Wrocławiem jedziesz we Wrocławiu na środę śląska. Na skrzyżowaniu świetlnymi w leśnicy skręcasz w prawo i cały czas główna droga i dojedziesz do prężyć. Jak zdecydujesz sie przyjechać to daj znac to z pomocą telefonu dojedziesz.
Hejka środa spotkanie? Wczoraj wymieniłem emblemat na gril przedni do zony alfy. Ocenicie zobaczycie. Mam jeszcze 9 na zbyciu. Jak ktoś bedzie chciał to spoko. Bede miał przy sobie pare sztuk. Pozdrawiam i do zobaczenia. Zdjęcia przed w trakcie i po.![]()
Ostatnio edytowane przez tomaszchwesiuk ; 05-08-2014 o 07:41
To naklejka jest?
Wygląda na zestaw naprawczy w postaci metalowej naklejki, ja też taki założyłem. Kolega z forum paczek.gsm ma takie, ja u niego kupiłem.
To nie jest naklejka.
Dodano po 3 minutes:
Wszystko materiały metalowe w porównaniu do plastikowego oryginału.
Jak widać na zdjęciu. efekt zapraszam pod milenijny o 19 z kwadransem studenckim
Dodano po 3 minutes:
A i za cenę kompletu 60 zł nie kupisz nigdzie. Tak mi sie wydaje.
Ostatnio edytowane przez tomaszchwesiuk ; 06-08-2014 o 06:02 Powód: Dodano
Acha zapomniałem. Plastikowy oryginał tez klejony na taśmę 3m. Jak mam jeszcze stary to zrobię zdjęcie ale na forum tez jest jak wymienić wiec tam tez jest wzmianka o starym emblemacie jak go ściągnąć ze względu na taśmę 3m. Zreszta polecam bo sam go do zony zakładałem. Acha na wierzchu jest oczywiście taśma ochronna na zdjęciu.
Noo nie Tomek, żonie go zalożyłeś, gdzie![]()
Heeh a jak myślisz?
nio chce podjechać ale nie będę długo bo będę z córą, a żona idzie do pracy.
mam nadzieje ze zona pozwoli mi podjechać alfą :-)