ja też na objazd się zapisujebędzie fajnie
wysłane z mobila
18:00
19:00
20:00
Pozwolę sobie się troszkę wtrącić.Objazd na pewno czad sprawa,wiadomo zajawka,pojeżdżawka,zawsze zgodnie z przepisamiogólnie fajna zabawa.Jest tylko małe "ale".Raczej nie w powszedni dzień.Wiedzą o tym Ci którzy uczestniczyli w poprzednim sezonie w filmowej foto sesji,i wiedzą Ci którzy byli na foto akcji z PHOTO PS-em w tym sezonie.Chodzi o czas który trzeba poświęcić aby coś fajnego zlepić do kupy.A kilkanaście aut na ulicy raczej ciężko będzie utrzymać razem.Ale oczywiście dla chcącego nic trudnego
No i filmik dla tych którzy nie widzieli i dla tych którzy byli
https://www.youtube.com/watch?v=MnL5JpNKxk0
No to jeszcze się zobaczy. Zawsze na spocie jest to decyjza typu "jedziemy czy nie?" więc nie ma problemu.
Co do filmiku niżej to profesjonalny widzę, bardzo fajnie wyszło.
Zakochany w Alfie od pierwszego wejrzenia
Były:
Opel Astra 1.6 1998
Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998
Seat Cordoba 1.6 1999
BMW E36 316i 1998
Jest:
Alfa Romeo 156 1.9 8V 115KM JTD FL 2005
Moja Becky 1.8 T.S.
Ja właśnie zbieram materiał na i bede coś działał
dla przypomnienia
http://vimeo.com/96977979
Super filmik profesjonalny...,muzyczka tez..mam nadzieje ze na następnym będę i Ja i moja Alfinka...pozdrawiam,,tylko nie kręćcie wcześniej niż za 2 tygodnie bym mógł wrócić z Egiptu..bo bym sobie nie wybaczył takiej straty...Pozdrawiam i pakować się trzeba w nocy wylot...a pogoda w polsce taka rewelacyjna...
Artas ma 100% racje, takie rzeczy to najlepiej w weekend majstrować i gdzieś troszkę dalej od zgiełku![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
A kto mi powie kiedy to było nagrywane ? ^^
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Szczęście niepojęte
W przeciwnym wypadku musiałbym isc na jakąś terapię żeby wyjść z emocjonalnego dołka gdyby ominęła mnie taka uroczystość w tym roku ^^