Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Temat: Posuwałem Julką

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

dlaczego, Cuoreventi? z jakiego powodu?
    napisałem posta, w którym opisuję w skrocie moje wrażenia z jazdy Julką, pierwsze na dłuższej trasie.
    w czym więc widzisz problem, albo z czym masz problem, kolego?

Radzia, Julka jedzie, ale ta mocna jedzie. Kiedyś, co prawda tylko kwadransik i po miescie, ale posuwałem 1.4. I tak różowo nie było. A czy 159 nie jedzie.... Nie wiem, mysle, ze 1.8 MPI na pewno nie jedzie, ale TBi?? Jechała, Radziu, aż miło. Jechała. Buty spadały czasem.

Użytkownik Romeo Avatar cuoreventi
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    Alfa 156 2.0 JTS 16v

Domyślnie

Cytat Napisał KRS Zobacz post
    dlaczego, Cuoreventi? z jakiego powodu?
    Za aluzję na poziomie nastolatka.
    Tyle z mojej strony. Nie zamierzam wkraczać z Tobą w dyskusję, bo operujemy na zdecydowanie różnym poziomie.

Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Radzia, Julka jedzie, ale ta mocna jedzie. Kiedyś, co prawda tylko kwadransik i po miescie, ale posuwałem 1.4. I tak różowo nie było. A czy 159 nie jedzie.... Nie wiem, mysle, ze 1.8 MPI na pewno nie jedzie, ale TBi?? Jechała, Radziu, aż miło. Jechała. Buty spadały czasem.
    Ja też mam 1.4. I też 170 KM. Myślałem, że piszesz o wrażeniach z pokonywania zakrętów, bo na prostej to żadna sztuka .
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

Cytat Napisał cuoreventi Zobacz post
    Za aluzję na poziomie nastolatka.
    Tyle z mojej strony. Nie zamierzam wkraczać z Tobą w dyskusję, bo operujemy na zdecydowanie różnym poziomie.

Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a
    Przykro mi, że tak beznadziejnie smutnym i przyziemnym typem jesteś. Powazny, dorosły człowieku, garniturek sobie dopnij mocniej, będziesz jeszcze poważniejszy. Acha, znasz Monty Pythona? Nie, nie znasz, to już wiem.
    Masz rację: to nie mój poziom wdawać się w rozmowy z Tobą.

Radzia: zakręty bardzo ok, w ogóle trzymanie drogi, również w koleinach, rewelacyjne. Naprawdę, jazda była dużą przyjemnością. Ale nie nawijaj mi, że 159 nie jeżdzi: jeżdziła inaczej, bo to większe i starsze auto, ale równie dużo dawała przyjemności. No i stylizacją, wyglądem Julkę jednak dystansuje nadal.
    Niemniej, czapka z głowy, auto radzi sobie lepiej niż myślałem i tym wrażeniem chciałem się z Tobą, Radziu, podzielić.
    Ostatnio edytowane przez KRS ; 06-08-2014 o 11:34

Użytkownik Fachowiec Avatar Tomek_KRK
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159

Domyślnie

Przykro mi, że tak beznadziejnie smutnym i przyziemnym typem jesteś. Powazny, dorosły człowieku, garniturek sobie dopnij mocniej, będziesz jeszcze poważniejszy. Acha, znasz Monty Pythona? Nie, nie znasz, to już wiem.
    Hahahahahahaha śmiesz porównywać Twój niskich lotów tekst z humorem Pythonów? Jak na swoim ego latałeś pod sufitem to się nie uderzyłeś przypadkiem o jakiś wentylator???
    WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

a Tobie gorzej, Tomku Krk? nadal cię boli, że wskazuję na forum twoje marketingowe teksty i opinie, deprecjonujące kupowanie alf gdziekolwiek indziej, niż u Ciebie?

A co do humoru Pythonów, dziś byłem na pokazie z Londynu, w Cinema City można zobaczyć. Gilliam pierdział potwornie głośno i rzygał do hełmu, ktory następnie założył sobie na głowę.

Co na to Cuoreventi? a Ty))?

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    156 2.5 V6 SW jakiś SP, 02r. / 147 1.9 jtd 8v 115km. 3d czerwona :)

Domyślnie

Trzeba wrzucić do ignorowanych - najlepsza metoda, ty sie nie denereujesz, a troll nie karmiony zdycha jak powszechnie wiadomo.

Użytkownik Alfista
    Mieszka w
    Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
    Auto
    Same ALFICE

Domyślnie

Prawdziwi faceci takie rzeczy załatwiają po męsku. Ty możesz sobie tylko pisać i to w działach typu Hyde Park, bo wiedzy technicznej nie posiadasz...

Użytkownik Ogier Avatar rzelich
    Mieszka w
    Szczecin / Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo 147 JTD 16V (Grigio Luce di Amalfi)

Domyślnie

Chłopaki, przestańcie męczyć bułę

Użytkownik Fachowiec Avatar Tomek_KRK
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159

Domyślnie

A co do humoru Pythonów, dziś byłem na pokazie z Londynu, w Cinema City można zobaczyć. Gilliam pierdział potwornie głośno i rzygał do hełmu, ktory następnie założył sobie na głowę.
    Rozumiem, że czujesz się wobec tego usprawiedliwiony... Spodziewać się więc możemy kolejnych wypowiedzi w stylu "Zerżnąłem kupę" i potem się okaże, że zarżnąłeś coupe...

a ja wciąż czekam na Tomka krk i odniesienie sie do wyczynów Terry Gilliama? W czym jego nakładanie hełmu z rzygami na głowe lepsze od mojego "posuwania Julki"?
    Widzisz - nie każdy, kto narzyga do hełmu, będzie Monty Pythonem. Jak by Ci to wytłumaczyć... Jak Ci spadnie jabłko na głowę to niekoniecznie Twój umysł będzie taki jak Newtona
    WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów