Zalewowi mówimy TAK!!!![]()
18:00
19:00
20:00
Szociku pijemy radlerki ??![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Jest na umowe o prace, inaczej to niekoniecznie.
Mozna, mozna tez w czwartek, choc pewnie beda wyjazdy ze stolycy. Nad Zalew mam blizej niz na Narodowy
Dobry pomysl. McD nie lubie, ale jak moze byc Burger King to w M1 w Markach jest taki wolno stojacy ze sporym parkingiem obok i otwarty do 23. O tu: http://www.google.pl/maps/place/Burg...e458f11236ed84
Racja przy M1 jest sporo miejsca i jest tam Burger King i 5 min dalej McD zaraz. Jestem za. Co do zalewu, fajnie by było ale nie wiem czy dam radę
Zakochany w Alfie od pierwszego wejrzenia
Były:
Opel Astra 1.6 1998
Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998
Seat Cordoba 1.6 1999
BMW E36 316i 1998
Jest:
Alfa Romeo 156 1.9 8V 115KM JTD FL 2005
Moja Becky 1.8 T.S.
a wychowanie w trzeźwości?! będzie ban!!!!
a nie sorki zapomniałem że tu nic nie moge
to co moje drogie Pany i Panie. w tym tygodniu w czwartek widzimy się ok 19 przy Burdel Kingu przy M1 !!!!!
a jako że Szocik nie może w piątek to proponuje sobotę nad Zegrzem. może umówimy się wszyscy na wyjazd z wawy w rejonach dawnej giełdy (obecnie zajezdni michalczewski i polskiego busa) na żeraniu???
Brera Team Warsaw
J.Clarkson
Widzisz nakupiłeś jak głupi i chciałeś mi wepchnąć a że nie wziąłem to musiałeś garować w domu do odcięcia![]()