Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Temat: [156] Składana tylnia kanapa..?

loki
    Gość

Domyślnie [156] Składana tylnia kanapa..?

Panowie mam takie dziwne pytanie cz w 156 składa sie tylnia kanapa..? bo jak tak to naprawde nie wiem jak..
    Pytam bo mam taki problem ze musiałbym wymienić tylnia pułke.. ponieważ ktoś mi zrobił na złość dziure łomem.. (długa historia jak toś bedzie ciekaw to opisze)

Drugie pytanie czy zeby wymienic pułke musze złozyc siedzenia.. czy wystarczy sciagnac ta pokrywe od strony bagaznika..?

Siafal89
    Gość

Domyślnie

kanapa w 156 się nie składa. przynajmniej u mnie opowiadaj o tej historii

Ferrari-1
    Gość

Domyślnie

W sportwagonach się składała. Z tego co mi wiadomo.

ViP Romeo Avatar puotek
    Mieszka w
    Rybnik
    Auto
    156FL Q2

Domyślnie

Temat z kanapą został wyczerpany, więc czekamy na historię

btw. jak jest wykończony otwór powstający po rozłożeniu podłokietnika w kanapie?
    Może ktoś zrobić foto? Bo mam wrażenie, że mi tam czegoś brakuje i jakoś mało estetycznie to wygląda

loki
    Gość

Domyślnie

Historia miał mniejsce obok mojego miejsca zamieszkania.. Ledwo wyjechalem z pod bloku ujechałem jakieś 100 metrów i nagle wyskoczyła mi psina.. no niestety wylatujac zza samochodu nie za uważylem psiaka i go troche potrociłem..
    Kobieta która go miał trzymać na smych a nie trzymał twierdzi ze jechałem za szybko.. (miedzy blokami sie nie da duzo bo chyba 10km/h jechałem) okazało sie ze pisiak jest troche połamany a ja miałem pękniety zderzak pod halogenem delikatnie..

Mogłem to zgłosić (teraz żałuje) na plicje ale stwierdziłem ok szkoda pisiak i mówie oleje.. ona ewidentnie ze musze pokryć koszty leczenia ja mówie że chyba ją poje... mówie przyjada psy i zobaczymy kto bedzie po stracie..!

Drugi dzień spotkał mnie jej mąż i dalej ze musze pokryć koszty leczenia.. i mówie mu znów to samo ze chyba go poje..

mineły trzy dni no i wsiadam sobie rano do mojej belli a tu od środka zamarznieta szyba przednia mówie co jest..??? Patrze w lusterko a tu wyjeb.... tynnia szyba i diura w tyniej półce po łomie..!!!!! :shock:

No myślałem ze mnie coś strzeli.. za reke kolesia nie zlapałem ale jestem pewien ze to on.. bo po dwóch dniach przypadkiem ktoś ci łomem szyby nie wybije.. :x

Jeszcze bardzie dobiło mnie to ze jak zadzwoniłem odrazu do '' AUTO SZYBY'' to zaspiewał mi 850 pln.. z montaże... (az go wysmiałem) ze pracuje w hurtowni motoryzacyjenej to obdzwoniłem troche ludzi i wyszarpałem za 200 pln z motażem z anglika prawie jak nowa.. A mogłem sobie kupić HID Xenon a tak musiałem za lecznie jakioś psiaka musiałem dać 200 pln..

i co o tym sądzicie może jakiś rewanz..?

ViP Pirat drogowy Avatar szamacz
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR GT 1.9 jtd

Domyślnie

upier*** łeb psiakowi i zrób z uszu ochraniacze na wentyle :wink:
    To co się liczy w życiu to szybkie dziewczyny i piękne samochody...

AR 156 2.0 TS - była i jest dalej w rodzinie
    AR GT 1.9 jtd powered by Rperformance

Użytkownik Romeo Avatar borsukmax
    Mieszka w
    piotrków trybunalski
    Auto
    ALFA ROMEO 156 1.8 106KW TS

Domyślnie

Zmuś gościa do liźnięcia łomu na mrozie ze-15 stopni,jak niepodziala weź pieska przywieź go do mnie ja go zoperuje dup. będzie szczekał nie przejmuj się mój pies zagryzł 96 kur sąsiadowi każda po 40ZL i kazał oddać kasę tez mu powiedziałem ze go poje.... ponieważ żadna nie była na łańcuchu żartuje ,kury prawie po drodze CHODZIŁY

Użytkownik Alfa i Omega Avatar DeeS
    Mieszka w
    Zabrze-Ruda Śląska
    Auto
    AR 156 2.5 V6 Q2

Domyślnie

W Polsce wszystko jest mozliwe ludzie sa niekulturalni i wredni przewaznie ci starszej daty. Pamietam jak prowadzilem boje z jedna sasiadka to byla jazda naszczescie juz tam nie mieszkam. Co chwile cos jej nie pasowalo i przeszkadzalo. Raz zniszczyla mi wozek syna i przebila kola w rowerach od znajomych ktorzy przyjechali na urlop do Polski. Moja cierpliwosc sie skonczyla i wymalowalem jej cale drzwi sprayem :mrgreen: spray metalick bordo w zamian nasr.la mi pod drzwiami

Masterhard
    Gość

Domyślnie

Przykra sytuacja:/ Ja ze swoimi sąsiadami to nawet nie zaczynam
    Mieszkam na 1 piętrze,a na parterze i na 2 piętrze mieszkają tacy sąsiedzi którzy się od lat nienawidzą. Jeden kiedyś chciał drugiemu podpalić auto, to ten mu podstawił te auto pod okno i wsadził do auta karnister z benzyną i butle gazową,a za szybe włożył karton z napisem "podpalaj teraz skurw..." Także musze stawiac auto daleko od domu

ViP Znawca Avatar cinas
    Mieszka w
    Tomaszów Maz. czasem Piła
    Auto
    Alfa 159 SW -> 2007->1.9 16v JTD->136KM

Domyślnie

ale sie usmilem :mrgreen: :mrgreen:

Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
    Jest
    klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
    ALFA-i każdy dzień jest inny