Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 68

Temat: Koszulki - Warszawa

Użytkownik Świeżak Avatar peter_220
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Auto
    AR 75 2.0 TS/ AR 164 3.0 V6 Super 24V

Domyślnie

Cytat Napisał flatbeet Zobacz post
    Bo na pewno nie ode mnie, aczkolwiek podzielam zdanie że wykorzystanie logo klubowego bez zgody administracji jest zabronione. Osobną kwestią jest to że można wprowadzić do sklepu klubowego http://xt24.eu/sklep/Alfaholicy.org/ oficjalne koszulki regionalne aczkolwiek jeśli już, to nie powinny się one ograniczać wyłącznie do miast tylko do województw. Nie wyobrażam sobie żeby ktoś co chwile do mnie pisał że chce koszulkę klubową z nazwą swojego miasta Natomiast przygotowanie przez nas 16 różnych wzorów dla każdego województwa jest teoretycznie możliwe

Także jeśli chcecie sobie robić koszulki z nazwą miasta to niestety ale administracja w tym na dzień dzisiejszy nie pomoże.
    ej.. bądźmy ludźmi.. przede wszystkim nie chcemy działać bez zgody władz forum.. nie chcemy również nic ujmować, mniejszym miastom.. chcemy tylko promować Nasze Forum w naszym mieście.. nie ujmując nic mniejszym miastom (sam widzisz ilu jest u nas zainteresowanych tematem..) - zresztą wszystko pozostaje kwestią ceny.. zasadnicze pytanie brzmi ile kosztuje jedna koszulka z unikatowym.. hmm.. logiem/napisem na plecach-bo chyba to jedyna różnica między "regionalnymi"?
    Ponadto my projekt mamy praktycznie (albo całkowicie - pewny nie jestem bo nie organizuję) gotowy.. zresztą.. ze sklepem forumowym już jakiś czas współpracujemy.. więc jeśli wystarczająca ilość chętnych (z punktu widzenia sklepu) na koszulki będzie.. to nie widzę powodu żeby nie zrealizować projektu

Mało tego.. moja osobista bezczelność nakazuje mi twierdzić, że tego typu projekty działają na korzyść forum
    Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.

Użytkownik Romeo Avatar Juro
    Mieszka w
    Sulejówek
    Auto
    Alfa Romeo 147 TS 1.8 144KM

Domyślnie

Cytat Napisał peter_220 Zobacz post
    ej.. bądźmy ludźmi.. przede wszystkim nie chcemy działać bez zgody władz forum.. nie chcemy również nic ujmować, mniejszym miastom.. chcemy tylko promować Nasze Forum w naszym mieście.. nie ujmując nic mniejszym miastom (sam widzisz ilu jest u nas zainteresowanych tematem..) - zresztą wszystko pozostaje kwestią ceny.. zasadnicze pytanie brzmi ile kosztuje jedna koszulka z unikatowym.. hmm.. logiem/napisem na plecach-bo chyba to jedyna różnica między "regionalnymi"?
    Ponadto my projekt mamy praktycznie (albo całkowicie - pewny nie jestem bo nie organizuję) gotowy.. zresztą.. ze sklepem forumowym już jakiś czas współpracujemy.. więc jeśli wystarczająca ilość chętnych (z punktu widzenia sklepu) na koszulki będzie.. to nie widzę powodu żeby nie zrealizować projektu

Mało tego.. moja osobista bezczelność nakazuje mi twierdzić, że tego typu projekty działają na korzyść forum
    nie ma co się kłócić wysłałem wiadomość do flatbeet
    Czekam na odpowiedź albo się dogadamy albo zrobimy inny projekt
    "Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."

Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html

Było: -Renault Laguna 1.6
    -AR 147 1.6 eco
    -Nissan Almera 1.4
    -Toyota Avensis T270 1.8

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

chcecie to sobie róbcie koszulki warszawskie, ja tylko mówię że nikt z administracji forum się tego nie podejmie a tym samym nie będą to oficjalne koszulki klubowe tym bardziej że te koszulki miałyby mieć indywidualne znakowanie, chodzi o nick a ja na pewno nie będę siedział i bawił sie w indywidualne znakowanie a potem przyjmował zamówień z uwzględnieniem rozmiarówki

poza tym wątpie czy macie projekt gotowy do druku bo patrząc na wizualizację z pierwszej strony to logo z pleców wygląda jak zrobione w 20 min na kolanie nie mówię o pomyśle bo pomysł fajny ale założę się że nie macie tego w corelu w krzywych a tylko tak przygotowany plik nadaje sie do druku na koszulce, w technologi która nie spierze sie po 5 praniach

Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał flatbeet Zobacz post
    chcecie to sobie róbcie koszulki warszawskie, ja tylko mówię że nikt z administracji forum się tego nie podejmie a tym samym nie będą to oficjalne koszulki klubowe tym bardziej że te koszulki miałyby mieć indywidualne znakowanie, chodzi o nick a ja na pewno nie będę siedział i bawił sie w indywidualne znakowanie a potem przyjmował zamówień z uwzględnieniem rozmiarówki

poza tym wątpie czy macie projekt gotowy do druku bo patrząc na wizualizację z pierwszej strony to logo z pleców wygląda jak zrobione w 20 min na kolanie nie mówię o pomyśle bo pomysł fajny ale założę się że nie macie tego w corelu w krzywych a tylko tak przygotowany plik nadaje sie do druku na koszulce, w technologi która nie spierze sie po 5 praniach
    A ja tylko mówię, że chciałbym taką koszulkę i nie wymaga to angażu kogoś z administracji szczegóły na PW

Jednak chciałbym wciągnąć tą koszulkę w oficjalne gadżety..
    Bo
    1 - po prostu mi się podoba i jestem z Warszawy (ew pretensje proszę zgłaszać do moich rodziców)

2 - jestem Alfaholikiem z własnego wyboru.. i.. no właśnie? i co? serio muszę mieć koszulkę z nieoficjalnych źródeł, która powie innym skąd jestem i jakie forum wspieram całym sercem?

Mieszka w
    Sulejówek
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał peter_220 Zobacz post
    A ja tylko mówię, że chciałbym taką koszulkę i nie wymaga to angażu kogoś z administracji szczegóły na PW

Jednak chciałbym wciągnąć tą koszulkę w oficjalne gadżety..
    Bo
    1 - po prostu mi się podoba i jestem z Warszawy (ew pretensje proszę zgłaszać do moich rodziców)

2 - jestem Alfaholikiem z własnego wyboru.. i.. no właśnie? i co? serio muszę mieć koszulkę z nieoficjalnych źródeł, która powie innym skąd jestem i jakie forum wspieram całym sercem?
    dorzucając po 3zł do ceny koszulki mamy marżę dla administracji - przeznaczoną na działalność forum.
    Proste rozwiązanie - przy większej ilości chętnych osób jest możliwość że cena nie ulegnie zmianie ponieważ produkcja będzie tańsza.
    Czekamy do końca sierpnia na zapisy

1. Juro-polo/t-shirt
    2. cassiel - polo
    3. Shorty10 - T-Shirt
    4. mariusz_ - t-shirt
    5. Tofik21 - t-shirt
    6. Zmianiowy - T-Shirt
    7. ArcoMancino - T-Shirt
    8. kozi_Łukasz - T-Shirt
    9. Arek. - T-shirt i polo
    10. Robalgis - T-shirt
    11.SKITFB - T-SHIRT
    12.Rafał Kosiński T-SHIRT
    13.Rafał Denga T-SHIRT
    14. pitors - Polo
    15. Maggie - Polo[COLOR=#000000]
    16.MałaMi - t-shirt
    17. peter_220 - polo i 2x t-shirt
    18. brozek - 2 x t-shirt

"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."

-AR 147 1.6 eco
    -Nissan Almera 1.4
    -Toyota Avensis T270 1.8

Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Auto

Domyślnie

no i git.. moja ingerencja zakładała max 5 zł dla forum od sztuki - również wzrostem ceny ostatecznej za sztukę

P.S. żeby nie było nieporozumień: nie mam chodów u władz forum i być może moja ingerencja była zupełnie zbędna.. - przedstawiłem jedynie swój punkt widzenia osobie odpowiedzialnej
    Ostatnio edytowane przez peter_220 ; 11-08-2014 o 17:26

Użytkownik Alfa i Omega Avatar tofik21
    Mieszka w
    Warszawa / Zawiercie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD 167KM :)

Domyślnie

Juro i na czym sprawa stanęła ?
    się uda z koszulkami czy lipton i nic nie będzie

wysłane z mobila
    my car gives me more energy than redbull

Było:
    Daewoo Nexia 1.5
    Ford Focus mk2 - 1.6 TDCI

Mieszka w
    Sulejówek
    Auto

Domyślnie

uda się na pewno na FB trwa praca nad tworzeniem loga Warszawskich alfaholików. Czekamy do końca sierpnia

-AR 147 1.6 eco
    -Nissan Almera 1.4
    -Toyota Avensis T270 1.8

Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Auto

Domyślnie

a jak z damskimi? coś już wiesz?

Użytkownik Alfa i Omega Avatar tofik21
    Mieszka w
    Warszawa / Zawiercie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD 167KM :)

Domyślnie

niestety nie mam FB więc jestem poza tematem :/ ale spoko, przynajmniej coś się dzieje

wysłane z mobila
    my car gives me more energy than redbull

Było:
    Daewoo Nexia 1.5
    Ford Focus mk2 - 1.6 TDCI