Witam, mam AR 147 TS 1.6 120km 2004r,przebieg 53kkm. Planuje założyć instalacje gazowa. Czy BRC będzie optymalnym wyborem?
Witam, mam AR 147 TS 1.6 120km 2004r,przebieg 53kkm. Planuje założyć instalacje gazowa. Czy BRC będzie optymalnym wyborem?
53 tys w 10 letnim samochodzie ??? Chyba ze masz od nowości... A co do instalacji to polecam i to bardzo jedne z najlepszych instalacji lpg do samochodów. Ja założyłem brc sequent 24 bez problemu auto śmiga i jaka oszczędność
Ja mialem BRC w starym aucie i wszystko super. Zero problemu, ale wydaje mi sie, ze sporo ma tez do rzeczy czy zalorzy i wyreguluje to ktos kto sie zna czy mietek zza rzeki
A przebieg autka naprawde super o ile prawdziwy.
Gesendet von meinem Xperia Arc
Czytając opinie użytkowników AR widzę, że dość często montowane są instalacje LPG 'STAG'. Dzwoniłam dziś do 'gaziarza' i pytałam o montaż tego typu instalacji. Zaproponował mi 'STAG 4' z reduktorem i listwą wtryskiwaczy STAGa (2500zl) lub za dopłatą 200zł listwę HANA/BARRACUDA. Powiedział mi, że te wtryskiwacze są precyzyjniejsze i szybsze od STAGowskich. Zdecydowałam się jednak na STAG nie BRC ale nie wiem co z tą listwą Hane czy Barracude?
Bierz Hanę, wszyscy polecają. Ja u siebie mam teraz założone wtryski od STAGa i też mam zamiar niedługo wymienić na Hany.
Alfa zaprowadzona dzis na montaz instalacji. Montowany bedzie STAG QBox z listwa Barracuda,reduktor Staga,wlew w klapce,butla 42l lub 48l. W sobote auto ma byc gotowe do odbioru. Jesli teraz pali mi benzyny nie wiecej niz 7,5l to na jakie spalanie gazu nastawic sie?
Ok 9-10l.
Tak myslalam. Jest dobrze:-)
Oczywiście przy eko jeździe, bo jak będziesz butowała to nawet powyżej 12L![]()