Na Julkę wg. zamówienia, przy promocji Alfisti było realistyczne -15% od ceny cennikowej. Ale wiadomo - bywa różnie. Jak nie masz presji czasowej to najlepiej pomęczyć wszystkich dealerów o coraz lepsze oferty.![]()
Na Julkę wg. zamówienia, przy promocji Alfisti było realistyczne -15% od ceny cennikowej. Ale wiadomo - bywa różnie. Jak nie masz presji czasowej to najlepiej pomęczyć wszystkich dealerów o coraz lepsze oferty.![]()
Presji jako takiej niemam ale nie udało mi się znaleźć takiego auta w żadnym salonie.Wiec będzie to zamówienie indywidualne i czas oczekiwania pewnie ze 2 miesiące.
No nic zobaczymy udało się wyszukać ciekawe autko u konkurencji z zeszłego roku,zobaczymy i podzwonimy.Tak czy owak na julke startuje od 15% rabatu![]()
Ostatnio edytowane przez zabekmj23 ; 06-08-2014 o 06:24
Hej.
Nie wiem czy może już ktoś pytał ale czy znacie może opinie o Julce QV ze skrzynia tct? Warto czy to nie ma sensu?
To ma 240 koni!!
Ostatnio edytowane przez oops2k ; 24-08-2014 o 22:55
Jeśli chodzi o QVkę to user TweeX (bodajże, sprawdz forum "Nasze Belle") ma nową QV. Ładna, czerwona!Myślę, że jak zapytasz w jego wątku to będzie jakaś reakcja.
![]()
Funkcja wyszukiwania dziala sprawnie... Kolega Jabolek posiada takowa: http://www.forum.alfaholicy.org/mito...70_km_tct.html
Moja 1,4 170 kucykówi TCT jeździ całkiem całkiem. Do tego mam włączony start-stop. Zdarza się że jakby się spóźnia skrzynia przy ruszaniu i przy manewrach na niewielkich prędkościach. Przy dużych obciążeniach jest super, biegi zmienia super tak że nie wiesz kiedy mijasz 140km/h. W trybie dynamic - szatan i wygoda.
Hejka we wtorek odbieram z salonu Julke co sprawdzić Podczas odbioru??
Sprawdź czy drzwi dobrze spasowane, jedyne co było nie tak u mojej. A wyglądało to tak, że dolne rogi wyraźnie odstawały.
I co zrobili jak zaprotestowałeś, że są źle spasowane?