pierdnąć w autobusie pełnym ludzi też mogę
a czy to zrobię ?
nie każdy musi chcieć być pokazywany że był w danym miejscu i tyle
a po tablicy rej. można ustalić osobę - i tu zaczyna się kłopot jak dana osoba będzie chciała się pobawić w prawo
jakoś w TV zakrywają , google street zakrywa a za brak zakrycia już mieli sprawy itp
coś w tym musi być chyba jednak prawda ?
no ale nie wiem , nie wnikałem do końca bo niby tablica nie jest danymi osobowymi itp wedle prawa raczej
ja tam jednak nie podaję nigdy pełnych blach a tym bardziej fotek z miejscem itp
a każdy inny robi co uważa za słuszne - nawet jeżeli tm czymś będzie pierdnięcie w autobusie pełnym ludzi![]()
No to wychodzi na to, że jest to chyba jedna z niewielu rzeczy na które nie masz wyj....oj przestań czepiać się szczegółów.Pod burdelem przecież nie stoją to czego mają się kryć?
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Bociek ... poczytaj za nim napiszesz głupotę.
Zadymił diesel!
jaboleq - wyprostuj sensownie to i przeproszę za swoją niewiedzę :-) ( czy tam głupotę )
a czytać mie sie nie chce
znam tylko stanowisko giodo ale z drugiej strony dziwią mnie praktyki innych
i nie twierdzę że nie można - ale że nie powinno się ( a to różnica ) więc tutaj żadne czytanie raczej nic mi nie pomoże
mico - tak - na tą nie mam
a gdzie stali i po co i z kim i czy w czasie swojej pracy czy urlopu itp to już nie moja sprawa
Specjalnie dla Bociana (i posiadaczy samochodów ze zdjęcia, którzy pojechali do castoramy kupić wiertarkę bądź nieheblowaną deskę) zamazałem blachy. Niestety posta kolegi, który mnie zacytował nie jestem w stanie wyedytować. Na przyszłość będę zamazywał jak to takie istotne. Pozdro
![]()
inni mnie ebią - mnie zamazuj jak mnie gdziesz złapiesz w obiektyw np w czasie L4 ze wskazaniem "pacjent powinien leżeć" a złapanie będzie miało miejsce np na parkingu pod Morskim Okiem :-)
licho nie śpi :-)
wezwią mie na jako komisyja i co wtedy ?
aha - pozdrawiam roba widzianego w niedzielę na ul 11 listopada ( jo szoł z buta )
Bociek tylko w skrócie z forum prawnego:
"Odpowiedź GIODO jest typu "nie wiem dokładnie ale coś napiszę".
Numer rejestracyjny nie identyfikuje osoby lecz przede wszystkim pojazd, właściciel może się zmienić."
Koniec offtopa.