Kivi89 powiedz skąd wziąłeś tunel srodkowy?? Mam strasznie zniszczony chce wymienić ale nigdzie nie ma.
Wysłane z mojego Z10 przy użyciu Tapatalka
Kivi89 powiedz skąd wziąłeś tunel srodkowy?? Mam strasznie zniszczony chce wymienić ale nigdzie nie ma.
@kivi89
Duża jest różnica w tym górnym nawiewie pomiędzy wersją przed FL a FL? Chodzi mi o to, czy otwór jest w miarę taki sam, czy trzeba mocno kombinować żeby ten nowy nawiew tam wszedł i żeby to jakoś wyglądało, czy trzeba dużo docinać w desce rozdzielczej?
ja mam cala deske od poliftowej wiec u mnie to bez problemu pasuje ale wczesniej rok jezdzilem z kapliczka zamontowana do przedliftowej deski generalnie nie bylo zle.. troszke trzeba wyciac ale potem zawsze trzeszczalo i bylo nie do konca estetycznie ale generalnie da sie![]()
a teraz z innej beczki... Do podłączenia kierownicy multi zeby sterowac radiem wystarczy wiazka i seryj ne radio ? ma ktos fotke takiej wiazki ?
Po lifcie brak nawet na allegro, poszło ogloszenie na bazar może ktoś będzie miał![]()
i tak jeszcze sobie mysle z uwagi na wymiane radia na fabryczne od polifta ktory ma czerwone podswietlenie zastanawiam sie czy nie zmieniec u siebie podswietlenia zegarow zeby wszystko bylo cacy wystarczy tylko wymienic zarowki od podswietlenia na czerwone ledy czy to nie wystarczy ?
dodatkowy smaczek ktory bedzie zamontowany do srodkowej konsoli
![]()
Potrzebuje dwóch częścii w lepszym stanie dlatego też zignorowalem te oferty ale dzięki za linki
nie przeszkadzam
btw fajnie wykonany lift, gratuluję
![]()