Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Temat: Alfa Romeo Brera 2,4 Jasło

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Peugeot 407SW, EW10A

Domyślnie

Generalnie jeśli chodzi o czerwoną z jasła to jest to auto od handlarza. Sądząc po tablicach to auto jest zarejestrowane MAKSYMALNIE półtora miesiąca temu. Gdybyś napisał posta w sobotę czy wcześniej obejrzałbym Ci ten samochód, niestety w najbliższym czasie po pracy nie mam czasu. Wiem gdzie ostatnio stało to auto, jutro będę tamtędy przejeżdżał, zobaczę na szybko czy nie ma czegoś rzucającego się w oczy. Generalnie jest tak jak pisze omen, jeśli auto jest poniżej 40 tyś to musi być coś na rzeczy. Możliwe że kupił uszkodzoną mechanicznie, naprawił i sprzedaje. Druga opcja to kto pakuje nowe alufelgi do auta na sprzedaż? Od razu śmierdzi mi jakimś rozbitym francuzem. Zapytaj się gościa z jakiego kraju jest samochód. Minus jest taki że w jaśle nie ma serwisu który konkretnie przetrzepałby Ci ten samochód. W sensie tak żebyś był na 100% pewny że jest ok. Najbliższy sensowny serwis jest w Rzeszowie.

EDIT:

W którym aso? We fiacie w Krośnie? W ogóle skąd jesteś?

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo Brera 2,4

Domyślnie

Sprawdzić chcę go w Rzeszowie w AutoResie. Przez telefon opowiadał człowiek o żonie, której kupił ale ona woli BMW x... Mówił, że bez problemu przyjedzie do Rzeszowa rzucić go do ASO na badania bo nie ma co ukrywać. NR nadwozia też dawał do sprawdzenia NR ZAR93900005012427. Ja jestem z Rzeszowa i tu mam znajome w serwisie więc nie chciałem kombinować z ASO w Krośnie czy gdziekolwiek indziej.

Użytkownik Znawca Avatar Zmianowy
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Kodiaq 23' L&K

Domyślnie

Cytat Napisał Pablo122 Zobacz post
    Sprawdzić chcę go w Rzeszowie w AutoResie. Przez telefon opowiadał człowiek o żonie, której kupił ale ona woli BMW x...
    Był tu jeden sprzedawca Brery co musiał ją sprzedać bo okazało się że nie może holować swojej łodzi motorowej
    "A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
    J.Clarkson

Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
    Brera Team Poland - Facebook Group

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Peugeot 407SW, EW10A

Domyślnie

Kłamstwo. Samochód kupiony jest 100% na handel, porsche które sprzedaje też żonie kupił? Jeśli chodzi o aso w rzeszowie to spoko, bo do tego w krośnie roweru bym nie oddał...

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo Brera 2,4

Domyślnie

No bardzo możliwe, że na handel bo rejestrowane było w maju. Zaraz aż z ciekawości sprawdzę kiedy było rejestrowane porsche

Dodano po 3 minutes:

Nie podał nr nadwozia w ogłoszeniu. Gdybyście kiedyś potrzebowali sprawdzić samochodzik to strona pokazująca historię rejestracji: https://historiapojazdu.gov.pl/historia-pojazdu-web/
    Ostatnio edytowane przez Pablo122 ; 02-09-2014 o 06:45 Powód: Dodano

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Peugeot 407SW, EW10A

Domyślnie

Samochód pobieżnie obejrzany. Moim zdaniem działo się coś z przodu. Szczeliny pomiędzy maską a błotnikami nierównomierne, od strony kierowcy szczelina jest zauważalnie większa. Szczeliny pomiędzy błotnikami a drzwiami również nierównomiernie, tym razem od strony pasażera odstęp jest zdecydowanie zbyt duży, tak duży że spokojnie można wsadzić małego palca. Drzwi od strony pasażera z dołu dziwnie odstają względem błotnika. Z tyłu wszystko wygląda ładnie. Jeśli chodzi o sprzedawcę to widziałem go trochę później jak zostawiał w tym samym miejscu porszawkę, jeśli się nie mylę (widziałem go z daleka) to znam gościa z widzenia. To taki handlarz z doskoku, czytaj czasami coś sprowadzi i sprzeda, nie jest to jego główne źródło utryzmania. Pamiętam jakiś czas temu sprzedawał e39, która była sprowadzona na kołach jednak widziałem ją przed wystawieniem na allegro u mechanika. Później miał starego mercedesa C AMG, z francji również sprowadzony w całości lecz coś uszkodzone mechanicznie... Jak jest z alfą ciężko powiedzieć. Ekspertem nie jestem, miernika nie mam, ale dla mnie spasowanie przodu nie jest oryginalne.

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo Brera 2,4

Domyślnie

A powiedz mi gdzie to stoi? Bo może będę w Jaśle to pooglądam

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Peugeot 407SW, EW10A

Domyślnie

Jak będziesz wjeźdżał do jasła, miniesz szpital po lewej stronie, jedziesz dalej i dojeżdżasz do ronda. Pierwsza w prawo masz wjazd na 17 stycznia i po lewej stornie dosłownie 100-200 metrów od ronda stoi po prawej stronie na chodniku...

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Peugeot 407SW, EW10A

Domyślnie

Cytat Napisał Pablo122 Zobacz post
    A powiedz mi gdzie to stoi? Bo może będę w Jaśle to pooglądam
    I co byłeś oglądałeś czy wiele hałasu o nic?

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo Brera 2,4

Domyślnie

Witajcie. Samochód się sprzedał w czwartek. Ktoś przyjechał i go kupił od tak podobno
    A powiedzcie mi widział ktoś ten samochód i wie co może być z nim nie tak:http://otomoto.pl/alfa-romeo-brera-2...C30906848.html
    pozdrawiam