Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Temat: [156] Składana tylnia kanapa..?

Superjahu007
    Gość

Domyślnie

!!! A ja tak czytam, czytam i własnym oczom nie wierzę ..... Robić taki HYDE PARK i OT w dziale technicznym . Na razie TYLKO PRZYPOMINAM !!! Pomijam już aspekt etyczny co niektórych wypowiedzi .

loki dostał odpowiedź na pytanie w 2 pierwszych postach .

puotek co do twojego pytania to ja mam w sedanie otwór zabudowany szarym plastikiem z możliwością otwarcia i wykorzystania jako otwór do przewozu nart niestety bez kołnierza ( pokrowca ) .

loki
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Krajcok
    Cytat Napisał michele22
    Odwet jak najbardziej sie nalezy. Blokowiska zwykle tak o 3-4 w nocy sa pusciutkie - anie zywej duszy, wiec wtedy mozna robic co sie chce. Moze poluzowac maksymalnie sruby w ktoryms z przednich kol?
    Cytat Napisał cin_ek
    A na pieska to bym się znowu zaczaił i puknął jeszcze raz tylko mocniej to babka zobaczy co czułeś jak zniszczyła Bellę.
    Panowie, czy Wy dobrze sie czujecie?

Cytat Napisał loki
    Kobieta która go miał trzymać na smych a nie trzymał twierdzi ze jechałem za szybko.. (miedzy blokami sie nie da duzo bo chyba 10km/h jechałem) okazało sie ze pisiak jest troche połamany a ja miałem pękniety zderzak pod halogenem delikatnie..
    Tak tak, na pewno jechałeś 10 km/h. I zderzak pękł...

Kolego może mam ci nakrecić filmik jak wygląda ta droga i czy można nią jechać szybciej niż 10 km/h ... Jak byś zobaczył to sam to stwierdzisz ze sie nie da..
    Jeżeli chodzi o psa to jest to ewidentnie wina właściciela.. bym wiedział e tak bedzie to bym go odrazu rozje... (kolega jest z ochrony praw zwierzat..?)
    A jeżeli chodzi o zderzak to nie wiem może juz był lekko naruszony wcześniej ale po uderzeniu pęknął pod halogene.. Wiec jest szkoda !!

wilczasty
    Gość

Domyślnie

Krajcok, myślisz, że tak trudno o pęknięcie zderzaka?

Użytkownik Alfa i Omega Avatar kamko25
    Mieszka w
    dolny śląsk
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm 20v 2006r. Distinctive. Była 156 SW 2.4 Jtd 10v 2002r

Domyślnie

Cytat Napisał Krajcok
    Tak tak, na pewno jechałeś 10 km/h. I zderzak pękł...
    Kolego moja żona cofała autem do garazu jakieś 4km\h i pukneła zderzakiem o stare drewniane krzesło.Krzesło całe a zderzak pęknięty.Od tamtej pory auto chowam sam.

l0bak
    Gość

Domyślnie

Ja proponuje zostawić psiaka ;p Jest wiele sposobów ;p mój kolega odegrał się na sąsiedzie za to, ze tamten uszkodził mu samochod przy cofaniu poprzez wyrwanie mu rejestracji i wkręcił z napisem "CIOTA" a na masce jego białego samochodu namalował sprayem wielkiego penisa sądze, ze Ty Loki zrobiłbyś niezle posmiewisko ze swoich "ukochanych" sąsiadów robiąc tak jak mój znajomy. I z resztą nie Twoja wina, ze pies pchał się pod piekny samochód ;p