melduje się nr. 95, może czekajmy w tych Jankach do 9 chociaż?
o 9 to wypadałoby być już w Rozalinie
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
też jade w rajdzie i uważam że dobrze by było o 9 zapisywać sie już w biurze zlotu.bo później to mamy odprawe do rajdu i start.więc może ustawimy sie na 8 i poczekamy do 8:15 na spóźnialskich. a fajnie by było zaklepać sobie cały sektor na parkingu dla klubu.
No bez przesady, myślę że o tej porze to mało kto zakupy robi.![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Aaaaa, dobra. xD
ja myślę ze jak na miejscu będziemy na 9 to będzie OK, w godzinę spokojnie się ogarniecie z tematem a odprawę macie o 10:30
( 08:00 – 10:00 – rejestracja załóg
10:00 – oficjalne otwarcie zlotu
10:30 – zamknięcie biura zlotu
10:30 – odprawa do rajdu turystycznego
11:00 – start rajdu turystycznego)
z janek na miejsce mamy kolo 20 min drogi 16-17 km (patrząc ze to będzie rano - swobodna jazda)
jak ruszymy 8:30,35 to będzie wszystko OK
wysłane z mobila
I tego się trzymajmy![]()
J.Clarkson