Napiszę o przeniesienie tematumoże to właśnie jakoś na przełomie miesięcy weszło.. A Ty Rafał jak byś odczytał PW to byłbym wdzięczny
![]()
Napiszę o przeniesienie tematumoże to właśnie jakoś na przełomie miesięcy weszło.. A Ty Rafał jak byś odczytał PW to byłbym wdzięczny
![]()
a mam takie pytanie. Napisaliście o dyrektywie unijnej, "poprawiającej bezpieczeństwo naszych kończyn". Ale że co, znowu dyrektywa się zmieniła, w MiTo mojej mamy 2013 domykanie z kluczyka działa, więc....? Ale, z sumie w UE wszystko możliwe.
Ale w mojej Alfie sprzed liftingu jak wsadzisz łapę w zamykające się okno to siłownik elektrnika cofnie szybę!
Nie pamiętam, czy o kilka/kilkanaście cm czy do końca w dół, ale na pewno cofnie.
Moim zdaniem to jakaś lipa z tym tłumaczeniem jakąś dyrektywą... ale póki co to jest najbardziej prawdopodobne.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Czyli najlepszy sposób, żeby jak najwięcej urzędników miało jak najwięcej pracy
Biznes w UE się kręci![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
A co w moim przypadku ? AR 2004r. przed FL, wersja Distinctive. Szyby z pilota odsuwają się ale nie zasuwają.
Pewnie sami Włosi nie wiedzą![]()
Delta III z 2009. Szybki z pilota otwierasz i zamykasz.