jestem nowa. mam brerę. miałam różne szybkie i piękna samochody, ale ten jest wyjątkowy! zachwyca mnie codziennie i niezmienie
jestem nowa. mam brerę. miałam różne szybkie i piękna samochody, ale ten jest wyjątkowy! zachwyca mnie codziennie i niezmienie
Dzień dobry![]()
Kobieta w Brerce zawsze wygląda olśniewająco
Pochwal się swoim nowym nabytkiem w dziale Nasze Belle i bezawaryjnego użytkowania !
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
pochwale się! tylko podjade wczesniej na myjkę, by pokazać ją w pełnej krasie. do niedawna nawet samodzielnie czyściłam rury wydechowe, ze stratą dla paznokci![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
hejpozdrawiam koleżankę z Wrocławia
fajnie ze jest tutaj nas coraz wiecej
podjedź pod millenijny (środy,19.00) na spota cotygodniowego.
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 KM - była
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 KM - była
Alfa Romeo 156 2.5 V6 192 KM - była
Alfa Romeo 145 1.4 TS 103 KM - była
Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 KM - była
Alfa Romeo 155 1.8 8v - jest
chętnie.
pod most, jak się jedzie od strony osobowickiej?
moje było pytanie było odpowiedzią na tego maila. może to nawet nie most chodziło?![]()
Tak tak o mostdoslownie pod. Napisalam w wiadomosci.wpadaj!
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 KM - była
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 KM - była
Alfa Romeo 156 2.5 V6 192 KM - była
Alfa Romeo 145 1.4 TS 103 KM - była
Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 KM - była
Alfa Romeo 155 1.8 8v - jest