Powodzenia, ja w pracy:-( gdzie byłeś na grzybach bo w niedz mam zamiar sie znow wybrac.
Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Powodzenia, ja w pracy:-( gdzie byłeś na grzybach bo w niedz mam zamiar sie znow wybrac.
Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
za pienskiem na samym wjezdzie do bielawy skrecasz jak na literze V w droge, obok czerwonego SKLEP&PUB . I potem mijasz jeden zjazd do lasu, i w drugi stajesz se przed szlabanem z brzegu i trzeba isc droga z 1.5km i potem lasy pelne grzybowogolnie lasy za pienskiem. Wysyp jest. ale w niedzile juz bedzie marnie, sucho zaczyna byc, i duzo ludzi :/
Spotkanie udanefotek brak - aparat... do banniii...
haha.
Upokorzyliśmy "fanow" bmwich bylo tylko 2.. nas 3 huehuehe xD
Panny z meska wystawiajacej faketa do bmwicy nie zapomne do konca zycia :>
Pzdr!![]()
Spotkanko jak najbardziej udane, choć trochę mało nas byłoNastępnym razem trza brać aparat i foty będą
![]()
nie żebym się chwaliłtakie małe mycie
Dodano po 7 minutes:
Troche mnie fantazja poniosla...![]()
Mimo wszystko, po wypucowaniu 46 robi lepsze wrazenie ;D
Ostatnio edytowane przez czosnek1802 ; 06-09-2014 o 21:04 Powód: Dodano
W głównej powitalni już byłem ale ponieważ tu jest najbardziej aktywny obecnie wątek z mojej okolicy to również w tym miejscu witam jako kolejny użytkownik alfy.Może uda mi się kiedyś podjechać na jakieś spotkanie , a póki co pozdrowionka.
skad jestes, i jaka alfa jezdzisz?![]()
Okolice Węglińca a jeżdżę czarną 147 po lifcie :![]()
No czosnek widzę Alfy wypucowane, nieźle się prezentują
______
Witamy kolegę, ładna alfajak będzie jakieś spotkanie to jak najbardziej zapraszamy
![]()
O ty dziadzieto juz wiem czyja to czarna 47 po lifcie jezdzi
Pozdrowionka byly juz kilka razy z czarnej 46 i srebrnej 47 lift
napisz troche o autku
co tam za motor posiadasz?
Zapraszamy na spotkania, sa nie regularne, ale zawsze sa
147- no a jaktylko po dzisiejszej szarży na A4 juz cale brudne;/ wracajac 47 poszalalem troche z gazem, padal deszcz ktory sobie lajtowo sciekal po wosku, ale spod innych kół lecial bród :/ ehhh. 46 stoi wypucowana w garazu
jak narazie 220km/h udalo mi sie frunac :d pod lekka gorke juz wiecej nie szla :p jak wszystko porobie lacznie z gwitami to daje na program na 180km :p. A co do zawieszenia, za 700zl moge miec zawieszenie przod -30mm tył -25mm ale bez mozliwosci regulacji. Z jakiejs tam dobrej firmy z regulacja moge miec za 1400zl zestaw przod od "standardu jaki mam teraz" po -45mm, tył to samo :p i zastanawiam sie co wziac. Niby regulacja dobra sprawa, latem moge se opuscic, a na zime podniesc
![]()
Na zawieszeniach to zbytnio się tam nie znam ale chyba -25 jak na tył to chyba trochę mało by było tym bardziej że 147 z tyłu jest dosyć wysokoMusiałbyś w dziale technicznym poczytać albo popytać
![]()