no to gra muzyka... jak mnie nie wygonia w polske to napewno przyjade... wiec dajcie znac o ktorej ma byc ta kawa na 3 stawach i do spotkania :mrgreen:
no to gra muzyka... jak mnie nie wygonia w polske to napewno przyjade... wiec dajcie znac o ktorej ma byc ta kawa na 3 stawach i do spotkania :mrgreen:
http://www.polskajazda.pl/Samochody/...omeo/GTV/32838
Alfy się psują... a niby z kobietami to nie ma problemów??????
House
Fajnie, że nie wiem jak tam trafić... ale spoko dam se rade
Jadłodajnia pod wesołym House'em zaprasza, to nie wypada odmawiać.
Przybędę albo Kangurem albo Polem![]()
lepiej drogąNapisał puotek
![]()
DD
Kangurem po drodze? to juz lepiej polem!
ProstoNapisał puotek
Jedziesz na Katowice, na pętli brynowskiej (jak tramwaje zaczynają od strony Miko) jedziesz prosto (którąkolwiek z dróg - Kościuszki/Brynowska).
Wariant A - Brynowska - walisz prosto do węzła na Mikołowskiej i skręcasz w prawo na Kraków, trzymasz się prawej i za TP (po lewej będzie osiedle Paderewskiego i hotel Campanille) wjeżdżasz na 3 stawy
Wariant B - Kościuszki - walisz prosto i na 3-ich światłach jedziesz w prawo (koło restauracji Zielone Oczko) następnie:
- Wariant B1jedziesz jakieś 200m i skręcasz w lewo na Wita Stwosza (przed szpitalem okulistycznym) później przed wiaduktem zjeżdżasz z niego w prawo i dołączasz się do A4 w kierunku na Kraków. Reszta jak w wariancie A - trzymasz się prawej itd.
- Wariant B2nie skręcasz w lewo tylko jedziesz prosto do końca, na światłach w lewo i znowu do końca i na światłach w prawo. Później prosto i pierwsza w lewo (tak jak główna idzie) i jedziesz sobie prościutko wzdłuż lotniska i gdzieś tam prawie na dole w lewo już wjeżdżasz na 3 stawy
Ale skoro jeździsz jako pilot to tego nie potrzebujesz i tak![]()
House bo ty żadko bywasz na forum , daj no jakiś nr do siebie to jak coś to damy znać o której spotkanie i gdzie dokładnie , no chyba że teraz codziennie na forum siedzisz to ok![]()
walisz droga 925 na bytom dojezdrzasz do autstrady a4 dajesz w prawo na katowice 15 kilometrow i maz 3 stawy prostrzej drogi niema ..heheNapisał puotek
moze ktos zapoda godzine mysle ze tak poooo obiadku niylubia zimnych klusek .
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
no wiec Panowie na 3 stawy kazdy napewno trafi a moj kurnik to chyba kazdy rozpozna a widze ze bedzie zlot alfy bez alf heh no ale tez fajnie :mrgreen: to moj kom: 501709981 dzwoncie jakby co a i zapiszcie sobie ten numer bo mam propozycje... mam dostep do lawety i np dla klubowiczow bedzie promocja i nizsza stawka na przewoz aut... mysle ze atrakcyjna jak za lawete bo chyba juz wiekszosc ma doswiadczenie z cenami... ale to porusze przy okazji w odpowiednim temacie 8)
http://www.polskajazda.pl/Samochody/...omeo/GTV/32838
Alfy się psują... a niby z kobietami to nie ma problemów??????
House
możesz poruszyć bo mam zamiar rozbitka kupować :mrgreen:
no fakt zlot bez alf będzie , ty bez alfy ja bez alfy kto da więcej ??![]()
to i ja chyba łoplem przyjade ..
.
.
.
.
. zartowałem serce by mi pynkło .
a zas az taki bani niemom zeby belle w garazu trzymac ja niema pogody hehe.
a nieuzywany miesien zanika tak ze uwazajcie jak bella z garazu zniknie ,,
to jak niedziela powiedzmy 15 ta wszystkim pasi .
to ok
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()