mi najbardziej lezy 18. Na godzinke moge wpasc w piatek :p chyba ze bedzie wiecej chetnych na sobote/niedziele to tez pasuje :p i o ile mi grafiku nie zmienia ._.
To chyba na weekend było by najlepiej o ile bedzie jeszcze ktoś chętny![]()
jak zawsze przychodzi spotkanie to cisza. A kiedys z 10osob bylo z okolic takich chetnych, teraz umarli... chyba alfy w serwisach stoja :\ Ehhh. Ja jutro do 14 pracuje. Pozniej robie uszkaza duzo grzybow ususzylem trzeba troche zjesc xD moge o 18 na godzine. Ewentualnie sobota/niedziela.
p.s robimy zrzute na wizytowki z linkiem do tego tematu?1000wizytowek 120zl :p bedziem ladowac za kazda wycieraczke xD
Dzisiaj chyba i tak nic nie będzie bo pogoda do dupy ;/ A jak tam u was panowie z weekendem?![]()
ale oszust stanelo to nie wiem gdzie. Tak w ogole kamere musze kupic bo ciagle mnie sledzisz. Wszedzie cie widzenawet dzis mialem wrazenie ze za mna jechales hahahahaha. :p Trza by bylo powiekszyc nasza grupke trochu.
haha, a co ci sie stalo ze odmowila jazdy?Twoja kobita mnie nie poznaje, jak jej w sklepie mowie Dzien dobry to nawet sie nie usmiechnie
hahaha
No rameczki dzisiaj doszły, jutro będą na autku![]()