O napisy na wyświetlaczu. A navi slyszalam ze Malo precyzyjne
O napisy na wyświetlaczu. A navi slyszalam ze Malo precyzyjne
ustawienia masz z lewej strony przy regulacji swiatel
~ taka była piękna ! :C
Nie kumam ale jutro obczaje
Nie wiedzialam ze alfaholicy są na FB - klik lubię to![]()
Ostatnio edytowane przez Goniaa ; 10-09-2014 o 21:38
Halo halo koledzy okazało sie ze problem tkwi w świecach. Mam włożone świece do 1.6 czy tak,ma byc? I ile tych świec jest i z czym to sie je??
Świec jest 8, nie należą do tanich jeśli mają być porządne. Nie spotkałem się jednak z tym ze do 1.6 TS są inne niż do 2.0może masz po prostu wsadzone jakieś kiepskie świeczki, powinny być platinum.
Ja ze swojej strony polecam poszukać takiego mechaniora, który zna się na Alfach, zwłaszcza TS i je lubi
Sam wczesniej przechodziłem dziwne historie ze "specami" zanim znalazłem kogoś kompetentnego![]()
Ostatnio edytowane przez PassionatiPL ; 11-09-2014 o 08:42
To się gonia zdenerwujesz bo kompet porządnych świec kosztuje około 700-800 zł a jeszcze jak się ma gaz to obowiązkowo![]()
Wiem...juz zamowilam...NGK czy Mgk nie,pamietam juz..i szczerze odechcialo mi sie juz alfysprzedam bo nie stac mnie na nią niestety
Poza tym mechanik powiedział,ze mialam,swiece do silnika 76KW nawet nie wiem,czy dobrze piszea mój to 110 KW jednym slowem za slabe....
Ostatnio edytowane przez Goniaa ; 11-09-2014 o 12:44
Czyli naprawisz ją i sprzedasz zapewne za mniej niż kupiłaś ? Nie odzyskasz pieniędzy, zapomnij.
Wiem...ale sily nie mam juz bo ciągle cos wychodzi...za chwile wariator...i skrzynia...bez sensu![]()
Jak się słabo ogląda przy zakupie to tak jest, mechanika na pewno masz dobrego ? Nie pcha Cię pod góre ? Bo coś mi się nie podoba- świece od 1.6 ?