Pożegnanie lata grill w Radawie 20.09.2014 zbiórka na BP Wierzbna o ??? i przejazd do Radawy
jest ktoś chętny ?![]()
Pożegnanie lata grill w Radawie 20.09.2014 zbiórka na BP Wierzbna o ??? i przejazd do Radawy
jest ktoś chętny ?![]()
sprawdzę pogodę![]()
1. R0bs0n
2. Betonowy
Dodano po 5 minutes:
20 stopni bez deszczu, zachmurzenie umiarkowane, ciśnienie 1014 hPa, wiatr 6 km/h
Ostatnio edytowane przez Betonowy ; 11-09-2014 o 11:36 Powód: Dodano
Ja również jestem chętny jak wypali to zapewne wezmę domek na noc bo pojadę z żoną i dzieciaczkiemPytanko mam ten grill będzie jakoś zorganizowany bardziej? Czy każdy ma do auta grilla zabrać xd?. Mianowicie pytanie takie czy np: mięcho na grilla jakaś składka czy każdy przywozi swoje? Jak to organizacyjnie planujecie. Troszkę bardziej szczegółowo jak to widzicie poprosiłbym napisać. Weźcie również pogodę pod uwagę że wieczorem robi się szybciej chłodniej i ciemno z planowaniem godziny startu tego grilla
Swoją drogą jakby się zapisało więcej osób może by wspólnie wynająć jakiś większy domek wspólnie razem po drinkować.
Ostatnio edytowane przez MarekR ; 11-09-2014 o 12:02
ostatnio mieliśmy ognisko, mięcho kazdy swoje ile zje chyba najlepiej![]()
Chodzi mi czy to było jakoś zorganizowane czy każdy szukał drzewa w lesie na rozpalenie ogniska![]()
tak jak mówi Robson, była przygotowana specjalna wiat pod którą bezproblemowo można usiąść, obok jest miejsce na ognisko z ławkami, także uważam że lepsze będzie ognisko niż grill. Odnośnie prowiantu, myślę że każdy sobie niech zabierze, tyle ile uważa i co uważa. Jeden lubi taką kiełbasę, drugi takę... Co do ewentualnej zbiórki, może godz. 15:45-16:00 spotkanie na BP Wierzbna następnie przejazd do Radawy.
ja tez bede ;d;d;d