po 3 tyś obr/min to nawet mój polonez z silnikiem ROVER'a dostawal niezłego kopa i większość aut tak ma![]()
po 3 tyś obr/min to nawet mój polonez z silnikiem ROVER'a dostawal niezłego kopa i większość aut tak ma![]()
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
nie nie oponki conti winter.Napisał v4l4r
a na polsprzegle to nie bylo, tylko na samym gazie w deche...
nie wiem czy to moze miec jakis zwiazek ale po wymianie rozrzadu dostal jakby takiego kopa...
hehe zacząłbym się martwić ;>
a ile pali/100?
a co to cos nie tak?
a pali w miescie ok.12 litrow, na trasie 9
az się mojego nowego rozrządu doczekać nie mogę
Z wariatem mieniłeś?
magik663, mi również oponki boksują, ale winię jednak te zimówki,
w sumie mam dobre opony zimowe, ale za miesiąc zakładam 16" letnie
to zobaczę jak się tym jeździ.
Ale rozumiem co masz na myśli z tymi kręcącymi się kołami na 3ce. Ja mam
takie przyzwyczajenie z Hondy że w połowie zakrętu gazu daję i w 156
też tak robię i już 2 razy prawie w czyimś salonie nie wylądowałem.
Wchodzę w zakręt, w połowie gaz, koła boksują a auto nie skręca
i jadę w kierunku czyjegoś okna. Ubaw po pachy :mrgreen: , pomaga
noga z gazu :wink: Byle do wiosny!
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
nie, bez wariata bo byl ok, ale ostatnio zaczal sie odzywac i bede musial wymienic:/Napisał puotek
powinienem to teraz byl zrobic ale moj blad...
tylko to jest taka frajda ze az sie nie chce sciagac tej nogi z gazuNapisał ozzy
jesczze troche i przednie oponki bede mial do wymiany![]()
to ze sa 3 stopnie nei znaczy ze nawierzchnia nie jest sliska, przy gruncie wystarczy ze jest 0 i lekko przymarza. j ajezdze na letnich i nawet przy plusowych temperaturach mam ogromne problemy ze zlapaniem trakcji wiec nie przekraczam 4 tys obrotow bo sie nei da i szkoda opony niszczyc![]()
Nie ważne, że jest sucho... zimą asfalt pokrywa się z wierzchu warstwą mazi solno-piaskowej, która nawet po wyschnięciu jest śliska. To spływa tak ostatecznie dopiero po kilku wiosennych ulewach. Zobaczysz - latem żadnego ślizgania na trójce nie będzie![]()
"Mikołaj jak są ograniczenia, to zawsze sobie jedynkę z przodu dopisuje... ale i tak się ledwo wyrabia"
Moje ex:
Fiat Tempra 1.6 LPG '95, AR 156 1.8 TS + LPG '98, Opel Vectra C 2.2 DTI '03
Moje aktualne:
AR 156 1.9 JTD '01 - będzie na sprzedaz
AR 156 SW 2.4 '02 - juz kupiona, się szykuje do jazdy.
Polecam żaluzje od sąsiada: rolety warszawa