Maju, jak w końcu- mażemy tablice i twarze sama-wiesz-kogo? Czy teoretycznie nie, ale lepiej tak?
Maju, jak w końcu- mażemy tablice i twarze sama-wiesz-kogo? Czy teoretycznie nie, ale lepiej tak?
Ja i moja córka Izabelarównież dziękujemy za miłe spotkanie, wniosek nasuwa się sam Majka musi wrzucić parę gratów piknikowych jeszcze do 159 (leżaki, parasole, stoły) a grilla rozpalać trzeba od rana a nie się czaić, mi się na zlocie podobało no Izie też oczywiście, pozdrawiamy wszystkich no i czekamy na relacje video i foto.
Aaaaa zapomniałem Iza przyjazd Jaguara skwitowała słowami nie wiem czy wypada cytować no ale najwyżej później usunę post: "Tatuś co to za grat przyjechał" bez urazy oczywiście dla Jagusia![]()
Moje fotki się już wrzucają. Jednak 282 zdjęcia trochę idą...
Zakochany w Alfie od pierwszego wejrzenia
Były:
Opel Astra 1.6 1998
Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998
Seat Cordoba 1.6 1999
BMW E36 316i 1998
Jest:
Alfa Romeo 156 1.9 8V 115KM JTD FL 2005
Moja Becky 1.8 T.S.
Piotrek, Twojej córce to się chyba należy uznanie za te słowa, które powiedziała do Martina: "Każdy kiedyś musi dorosnąć."Uważam że to cytat zlotu, a szczególnie mając na uwadze że wypowiedziała to rezolutna siedmiolatka.
![]()
No to proszę - miliony zdjęć z mojej strony pod linkiem ----> ZDJĘCIA
Zakochany w Alfie od pierwszego wejrzenia
Były:
Opel Astra 1.6 1998
Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998
Seat Cordoba 1.6 1999
BMW E36 316i 1998
Jest:
Alfa Romeo 156 1.9 8V 115KM JTD FL 2005
Moja Becky 1.8 T.S.
Świetne!![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Haahahhaha no widziszWłaśnie, bo Ty w sumie jako pierwszy chyba coś Ją zacząłeś zagadywać.
![]()