Dla mnie też nie zaciekawie to wygląda i do tego to zwykła skaja, wolałbym już zwykłe siedzenia albo welur, u siebie mam skóre i nie wyobrażam sobie nic lepszego na fotele ale wiem że wiele osób uwielbia welur.
Dla mnie też nie zaciekawie to wygląda i do tego to zwykła skaja, wolałbym już zwykłe siedzenia albo welur, u siebie mam skóre i nie wyobrażam sobie nic lepszego na fotele ale wiem że wiele osób uwielbia welur.
Najgorsza jest trwałość tego dziadostwa. Wysiedzi się to od razu i popęka. Każda "skóra ekologiczna" tak ma. Kumpel ma w domu kanapę ze skóry ekologicznej i miał rok gwarancji. W ciagu tego roku już 3 razy mu zmieniali poszycie bo pękało. Wiadomo na takiej kanapie się siedzi o wiele więcej, ale sam fakt - to jest SHIT.
Odpuść sobie kolego.
Ostatnio edytowane przez Piotriix ; 09-02-2009 o 20:39 Powód: polskie znaki
Ja bym taki wynalazek sobie odpuscil. To juz na zdjęciach kiepsko wygląda. Poza tym kojarzy mi się z nakladkami na pasy bezpieczeństwa z napisem Sport i gumowymi pokrowcami na kierownice sprzedawanymi np w Tesco, jednym słowem są to akcenty mocno prowincjonalne![]()