Kilka zdjęć na zachętę reszta w linkuhttp://www60.zippyshare.com/v/64768453/file.html
![]()
Kilka zdjęć na zachętę reszta w linkuhttp://www60.zippyshare.com/v/64768453/file.html
![]()
Ja choć dotarłem na ostatnie dwa dni to wielkie podziękwoania i ukłony dla organizatorów. Cieszę się, że znalazła się osoba ktora podjęla się tak, wbrew pozorom, trudnego zadania jak zorganizowanie ogólnopolskiego zlotu.
Czekamy na opinie uczestników jakie maja wrażenia po tegorocznym zlocie.
ja od siebie powiem, że spotkanie integracyjne, testowe jazdy Jeepem( wielkie Dzięki Maćku) po bezdrożach oraz wspolne pogaduchy do rana to coś co mi się podobało na tegorocznym zlocie. Rad jestem, że spotkałem starych wyjadaczy zlotowych i poznałem nowych)
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
Pisałem juz na FB ze było zajefajnie, byłem pierwszy raz i mam nadzieje ze za rok też się pojawię![]()
czarny dym power!!!
Ja również bardzo dziękuje za możliwość spędzenia 3 dni na zlocie
Był to mój 1 zlot, ale wrażenia super.
Rajd Turystyczny rewelacja !
Polecam każdemu taką zabawę i te pierogi w muzeum PGR - mistrzostwo świata i okolic
Podziękowania dla organizatora który włożył sporo pracy, aby to wszystko przygotować.
Do zobaczenia za rok
Czerwona Brera DW![]()
Koledzy,w czasie powrotu z Polczyna nagrywano filmy z samochodu (kamerka na tyczce)
Jest szansa,zebym go dostal?
I taki i taki?Jestem taki paskudny,ze pewnie w tym obrobionym mnie wytna![]()
Ok ok,wazne ze bedzie.dzieki
Wielkie podziękowania dla Wojtka za cała prace włożoną w organizacje zlotu
Impreza godna polecenia to po prostu trzeba przeżyć świetny klimat, świetni ludzie za rok na pewno jestem
Pozdrowienia dla Romana, Ani i Igora, Rafała, Asi, Xsofera, Pracika i w ogóle całej reszty
A co do filmu ze zlotu to jest w trakcie przycinaniawiem ze troszkę się ociągam ale mam teraz troszkę dużo pracy