Termin jest ok, myślę że koledzy z Jarosławia wymyślą plan B w razie czegoPoza tym deszcz to nie koniec świata
W zadaszonym miejscu siedzieć można. W zimie będzie znacznie gorzej
![]()
Termin jest ok, myślę że koledzy z Jarosławia wymyślą plan B w razie czegoPoza tym deszcz to nie koniec świata
W zadaszonym miejscu siedzieć można. W zimie będzie znacznie gorzej
![]()
Jak dla mnie miejsce nie ważne. Piszę sie na grillka w Jarosławiu, bądź w domku Letniskowym Klubowicza MarekRjak również można grillka u mnie zrobić, miejsca pod dostatkiem
Kombinujcie myślcie co Wam bardziej odpowiada
![]()
no to myk na Radawe![]()
Ja też się piszę, ale będe z malutką. Jak pogoda będzie sprzyjac to jade do Jarosławia też, jeżeli będzie padało to zostaje na miejscu, ale do Marka mogę podskoczyc)
Dodano po 2 minutes:
Aha no i tak poza tym ogłaszam spota dla chętnych; 19.09.2014 (Piątek) 20;00 podpromie, pozniej przejazd na Parking "przy Papieskim" tam ponoć zbiera się TKR można się podłączyć. Wszystkich chętnych zapraszamy ; )) Podzwońcie po ludziach ja napiszę na Włoskim
Ostatnio edytowane przez Dominik1992 ; 17-09-2014 o 18:48 Powód: Dodano
A mnie jak zwykle K.... nie będzie bo mam wyjazd :/ :/ szkoda bo fajna impreza się szykujewracam 26-27 jakby co.
A ja dzisiaj zaglądnę może ktoś z TKR'u bd chciał sie poscigć z alfami (tak wiem mało dojrzałe zachowanie, ale fajnie zbaczyc jak alfa po "tjuningu" co ma miliony koni zjada alfa)tak że 20. na pdp bd ^^
może mi się uda zaglądnąć
w sensie wyrobić się na czas
![]()
W końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to jeszcze nie koniec.
spokojnie na pdp bd lajtowo pewnie do 21a potem na parkingu Papieskim na obwodnicy koło Watykanu (Watkem)
![]()
To i ja wpadne nowym nabytkiemAle na TKR już nie jadę