Dziś wieczorem pojade i zobaczymy co z tego wyjdzie , dodam csv i może to rozwiąże moje problemiki
dzięki za rade
Dziś wieczorem pojade i zobaczymy co z tego wyjdzie , dodam csv i może to rozwiąże moje problemiki
dzięki za rade
Witam ponownie dziś zrobiłem test na drodze o ile możliwości mi pozwoliły na to i mam pliki csv tylko nie mam pojecia jak je tu wstawić wiec sorki ale wstawie je w taki sposób , prosze o rade czy tam jest ok czy nie bardzo . foto 3 to normalna jazda 1 i 2 strałem sie na 4 biegu od 1500 do 4000 obr .
i licze na wyrozumiałość z mojej niewiedzy .![]()
Otwierasz plik .csv przez arkusz kalkulacyjny Excella lub podobne i tworzysz z niego wykresy.
Ewentualnie wrzucasz pliki .csv
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
witam no niestety moja wiedza na temat plików csv jest znikoma wiec zamieszczam to jako rar . Jesli to nic nie da to trudno .
Teraz tylko ktoś dobry musi wziąć to do swego Excella. W Open Office nie da się tego zrobić :-( Źle wkleja kolumny.
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
Panowie mam nadzieje że to pomoże , inaczej już nie umiem tego pokazać .![]()