Ja je oblatuję na myjce ciśnieniowej - nie jestem jakimś tam faszystą - detailingowcem.
Ja je oblatuję na myjce ciśnieniowej - nie jestem jakimś tam faszystą - detailingowcem.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Na forum AR, jeśli coś jest designed by AR to jest śliczne i basta!![]()
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
nie bardzo wiem jaka felga jest dresiarskaz 3 paskami ? czy w zarowiastym pomaranczowym kolorze, zeby sie wyroznic z tlumu?
btw. jak ktos chce "dresiarskie" dodatki do alfy dobierac to moze zly adres ? trzeba bylo golfa albo bmw kupic - tam dresiarstwo pasuje o wiele bardziej![]()
Ojejku jejku. Miał być mały żarcik, a nabijamy sobie posty w dziale technicznym...
I nie, tak poważnie nie kręcą mnie BBSy z naciągiem oponki 175 na 7.5 cala, any inne esy nawet bez naciągu, ani oczojebne kolorki z brokatem.Jako "dresiarski" określiłem (skromnie) mój gust i miało to oznaczać, że jest niski, niereformowalny i przez niektórych może zostać uznany za lansiarski. Long story short - telefony albo turbinki (i wariacje na temat).
Swoją drogą - z tym czyszczeniem to też na to wpadłem. Moje mają bodajże 11 ramion i już jest zabawa. Telefony byłyby wygodniejsze i łatwiej rękę włożyć między ramiona felgi.
Oficjalna i ostateczna odpowiedź jest taka: Radziu, dziękuję za wskazówkę, jest to bardzo interesująca oferta (oryginalnych felg w takiej cenie), chociaż poszukam nieco innego wzoru.
Teraz czemu poszukam innego to będzie moją słodką tajemnicą.
O.
A tak btw na te choruję: http://allegro.pl/oryginal-alfa-rome...609868531.html
co do czyszczenia moje brocki maja 20 szprych - wiec jak mialbym je pucowac jedna po drugiej to troche by sie zeszlo, nigdy tego nie robilem - woda pod cisnieniem wystarczy do ich ogarniecia a jak chce miec ekstra czyste daje aut o na myjke reczna z prosba o dokladne wyczyszczenie felg - niech maja robotepoza tym na czarnej feldze az tak brudu nie widac wiec no problem
![]()
Panowie, przeczytałem caly wątek o felgach i tak stwierdziłem, że ciekawa rozmowa tylko, że praktycznie brakuje tu fotek z waszych realizacji...
fajnie by było gdyby każdy z Was pochwalił się wyglądem swojego auta z zakupionymi felgami z dodatkowym opisem jaki to model felgi i rozmiar...
w ten sposób możnaby zainspirować się doświadczeniami kolegów przy doborze felg do własnego auta...
Wiem, że to nie ten dział, ale idzie zima, gdyby ktoś z Was szukał felg do Giulietty, to mam kilka orginalnych kompletów:
- nowe stalowe 16"
- nowe alu 16"
- używane alu 17"
Są to oryginalne felgi AR dedykowane do Giulietty.
W razie pytań proszę pisać.
Pozdrawiam.
-Rafał
Przeglądam temat i z tego co piszecie, to rozumiem, że Julki QV 1,75tbi nie pasują mniejsze felgi jak 17", tak?
Pozdrawiam.
- Rafał