W zegarach w 155 rezerwa paliwa ma diode czy zarowke ? Bo nie swieci mi a dziś je odkrecałem i nie widziałem tam zarówki ? :| schowana pod zegayr jakoś jest ? Jeśli ktoś zmianiał było by super jak by opisal jak je rozebrac![]()
W zegarach w 155 rezerwa paliwa ma diode czy zarowke ? Bo nie swieci mi a dziś je odkrecałem i nie widziałem tam zarówki ? :| schowana pod zegayr jakoś jest ? Jeśli ktoś zmianiał było by super jak by opisal jak je rozebrac![]()
Siwy jako, że nie wiem jaki masz typ zegarów wkleiłem dwa rodzaje a poniżej żaróweczki jakie idą na wymianę do tych poniżej (takie ja mam, więc wiem jakie u mnie szły)
Natomiast co do rozbiórki to u mnie po odkręceniu tych dwóch śrubek mocujących zegary i odpięciu 5 kostek był dostęp do całego podświetlenia zegarów
Pozdrawiam
![]()
No spoko zaroweczka jaka itp. wiemale ... nie widze do rezerwy
chyba trzeba zegary rozkrecac od podswietlania tylko jest tak samo od cisnienia oleju tylko podswietlanie a kontrolka tez schowana... Pierwszy typ mam
![]()
kurcze to już chyba wyższa szkoła jazdykiedyś też próbowałem rozkręcać zegary na czynniki pierwsze ale w pewnym momencie zaprzestałem bo zrobiło się skomplikowanie a tak głęboko ciekawość mnie nie zżerała
![]()
Siwy światełko rezerwy to zwykła diodareszta światełek z tego co pamiętam to żaróweczki ale rezerwa ma diodę
To czemu od wody i temp. oleju jest zarówka ?