Strona 13 z 1566 PierwszyPierwszy ... 34567891011121314151617181920212223631135131013 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 15656

Temat: Alfa Giulia- 2015

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Luke77
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce Ti 280KM Benzyna MY20, Alfa Romeo Giulietta Distinctive 170KM Benzyna

Domyślnie

A ja mam nadzieję że nie będzie wyglądać jak na tych wizkach. Po co ten przód jest tak strasznie agresywny? Niczym tfu audi jakieś.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar siroccoxp
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    AR 156 SW 1.9 16V JTDm blu daytona. BMW E91 320 kombi

Domyślnie

Mowimy o tych wizkach co ja wstawilem? Mnie osobiscie calosc bardzo sie podoba nie mialbym nic przeciwko gdyby wyszla wlasnie w takiej wersji.
    "Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo"

Użytkownik Rowerzysta Avatar Haveblue
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    Maserati Ghibli SQ4

Domyślnie

Ojej, Ghibli też ma przód jak jakiś wilk z wścieklizną a niektóre wcześniejsze wizki wyglądały lepiej niż to co weszło do produkcji. Tak czy owak nie jest źle.

Załączone obrazy Załączone obrazy Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	ghilbi.jpg
Wyświetleń:	1286
Rozmiar:	94.7 KB
ID:	146271  

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

Cytat Napisał Belfer Zobacz post
    To rzeczywiście mocny zawodowiec, skoro rzekomo dał się tak ciągnąć za język... Może by nam wywiadu na trzeźwo udzielił?

Poza tym auto ma mieć premierę za 9 miesięcy a on niby twierdzi, że pośpiech może się odbić na jakości. Przecież na takim etapie samochody już dawno powinny jeździć i być testowane w różnych warunkach, co wyklucza zmiany w ich budowie, wykonaniu itd. Skoro premiera jest zaplanowana na czerwiec, to produkcja zacznie się co najmniej w kwietniu i kontrahenci już dawno produkują podzespoły. Wiele na takim etapie nie da się zmienić. Jeśli coś skopali, to już jest po fakcie.
    sporo masz racji ale .... alkohol, wakacje, stosunek do życia, to wszystko wpływa na nasze postawy. W Andaluzji ludzie inaczej odbierają rzeczywistość, wiem to na pewno, bo sam tak mam a byłem tam już kilka razy. Rozmowa toczyła się po angielsku, facet niby mówił dobrze ale jednak jakimś slangiem, grala muzyka, wokoło masa ludzi, żarcie, sherry, piwo, w takiej atmosferze rozmowa nie toczy się latwo zrelacjonowałem to, co zapamiętalem i to, co udało mi się zrozumieć.
    Pamietajmy też, ze Sergio w styczniu po dopięciu przejęcia, wyasygnował silny zespół i worek pieniędzy, więc prace idą szybciej, niż dotąd bywało.

Nie piszę, ze to, co się dowiedziałem to prawdy objawione ale jakies wskazówki, ze temat się kręci. Być może racje ma Otto, ze w lipcu pokażą auto z adnotacją, ze do sprzedaży wejdzie np. na wiosnę 2016...

To, ze Sergio obiecuje 24 czerwca to znaczy tylko tyle, ze Sergio obiecuje. Listę jego obiecanek mam spisywaną od 2010 roku))
    Te wizki, te opisy, silniki, itd., wskazują na to, ze auto będzie czyms w rodzaju Ghibli i wyżej (ogólnie mówiąc) a więc progi cenowe pewnie w złotych polskich zaczną się od 170-200 tysięcy w wersji podstawowej albo i więcej.

Na co wy czekacie, Panowie
    Ostatnio edytowane przez KRS ; 27-09-2014 o 14:54
    Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?

Użytkownik Rowerzysta Avatar Haveblue
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    Maserati Ghibli SQ4

Domyślnie

Na topową wersję, dwuletnią używkę ... czarna albo srebrna

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Luke77
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce Ti 280KM Benzyna MY20, Alfa Romeo Giulietta Distinctive 170KM Benzyna

Domyślnie

Nie sądze żeby wersja podstawowa kosztowała 200tyś bo wtedy nikt tego nie kupi. To Alfa czyli marka jedynie aspirująca do grona "premium".
    Moim zdaniem będzie kosztować połowę ceny Ghibli

Użytkownik Rowerzysta Avatar Mikelos
    Mieszka w
    Nałęczów
    Auto
    75 2.5 V6 + Delta 1.4TB + Laguna3 2.0 DCI

Domyślnie

Skoro ma być konkurencją dla BMW serii 3 czy Audi A4 to wersja podstawowa bedzie startować od około 100 tys.
    Objechałeś kogoś ostatnio? A wiedział, że się ściga?

Użytkownik Romeo Avatar czosnek1802
    Mieszka w
    Zgorzelec
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.9TD Alfa Romeo 147 1.9jtdm 16v

Domyślnie

Mnie sie podoba guilia zz tych zdjec ale nie fotele. Zbyt "sportowe". Raczej przecietny kowalski takiego autka sobie NIE KUPI, a jedynie pomarzy . A znowu ktos kto kupi te auto nie bedzie chcial siedziec w tak wygladajacym aucie w kubelkowych fotelach, tylko raczej chcialby siedziec wygodnie... Jakie nowe trendy wy tu widzicie? Bo ja żadnych . Przod wyglada jak w audi a4 S Line (prawie ze) ledy to juz tez przezytek, tyl ma baaardzo podobne swiatla jak gulietta. Podstawowa wersja z najslabszym motorem benzynowym ma kosztowac okolo 130tys zl.A najbogatsza z najmocniejszym silnikiem diesla okolo 250tys zl.

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

Fotele bedą inne, fele inne... kto będzie jezdził po mieście na tych 22' chyba)?
    wizki przerysowują rzeczywistość do absurdu. a fotele sobie dokupisz w opcji, takie jak na wizkach. Kowalski będzie miał inne do wyboru.
    Auto z innymi fotelami i na felach 18' znormalnieje.
    Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    .

Domyślnie

A ja mam pytanie takie off topowe kto z natury jest bardziej precyzyjny niemiec czy wloch ?

Ta ostatnia wizka Alfy to jest to co powinno niebawem pojawic sie na drogach
    Ostatnio edytowane przez fan ; 08-10-2014 o 20:41