5 : 1 i wszystko jasne
Wakacje chciałbym spędzić po swojemu a miejsce na zlot już znalazłem. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem po prostu po 16 latach na motocyklu moje zrozumienie zlotu ma już swój stereotyp, i tygodniowa biesiada mnie nie interesuje.
Jeśli są tutaj zwolennicy 2 dniowego zlotu to zapraszam.
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...iv_2015_a.html
Pozdrawiam
Łukasz
a ja rozumiem Raidera. Co innego jakby mozna bylo wynajac nocleg na 2 dni. W tym roku na jednym ze spotkan w Szczecinie padlo haslo zlotu to wszyscy mowili " fajnie ale na tydzien nie ma szans, moze na weekend wpadne" tylko ze na ten weekend zeby wpasc to trzeba bylo szukac noclegow gdzie indziej, a zlot podczas ktorego mam mieszkac gdzie indziej niz reszta i na doczepke wpadac jest bez sensu. wiem ze sa zapalency ktorzy poswiecaja swoje jedyne urlopy w roku na zlot AH, ale sa tez ludzie ktorzy chca wypoczac gdzies zagranica, a drugiego tak dlugiego urlopu nie dostana. Takze moze bylby w tym roku rozwazany pomysl noclegow na 2 noce w weekend, mysle ze taka opcja wielu by przypadla do gustu.
Ja bym proponował zlot z Sławie okolice Zielonej Góry. Fajne miejsce na spotkanie, jezioro i tanie noclegi duzo miejsca i fajny klimat
W tym roku też już będę, ostatni odpuściłem to ten trzeba zaliczyć : )
Nawet choćby miałby być 500km ode mnie ;D
Przestań siać wrogą propagandę![]()
Gdzie było napisane, że noclegu trzeba szukać gdzie indziej?!
W temacie zlotowym było podane do wiadomości, że wszystkie osoby które chcą uczestniczyć w zlocie, np. przez weekend lub dowolnią ilość dni w tygodniu, bądź chcące zamieszkać w budynku hotelowym (wyższy standard, itp.) muszą zarezerwować sobie nocleg we własnym zakresie (W TYM SAMYM OŚRODKU!)
Kto chciał być na zlocie ten był prosteDrift-r'owi opłacało się nawet wpaść na lotnisko
Frekwencja ludzi z północy na tegorocznym zlocie była żałosna, a to dla nich podjąłem się organizacji, żeby nie płakali jak co roku, że trzeba przez całą Polskę jechać![]()
Ja sobie nie wyobrażam ogólnopolskiego krótszego jak tydzień. Ktoś chce się spotować to niech się weźmie za organizację czegoś mniejszego i każdemu dogadza z osobna. Zlot ogólnopolski ma być integracją największego klubu Alfy Romeo w Polscema być zabawa, tor, czas na pogadanie przy wozach przysłowiowe pokopanie w opony, kociołek
i inne ekscesy nocne. A nie w 2 dni po łebkach wszystko i rozjechać się do domów.
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla