Ino ta negocjacja ceny noclegu itp to słaba cośBo w cenniku indywidualnym dla szarego przybysza ceny takie same
![]()
![]()
![]()
Ino ta negocjacja ceny noclegu itp to słaba cośBo w cenniku indywidualnym dla szarego przybysza ceny takie same
![]()
![]()
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Zauważ Mariuszu że w cenę 130zł/os masz już nocleg posiłki i jadło na wieczornym ognisku .... Więc chyba udało nam się dobrą cenę uzyskać. Było 150 zł początkowo i trzeba było się zaopatrzyć w swoje kiełbaski czy co kto tam je na wieczorne ognisko.
Ja wiem że masz licencje na marudzenieAle już się przyzwyczaiłam
![]()
Beti a bierzecie pod uwagę np. osoby, które chciałyby zjawić się na tym zlocie/spocie bez noclegu.Ile wówczas musiały by zapłacić ?
Nie ukrywam, że fajnie było by przyjechać ,my mam do Rychwałdu raptem 20 min. drogi więc nocleg i śniadanie odpada.Reszta jak najbardziej .
Będzie nam bardzo miło jeśli zechcecie przyjechać!!!
Nie musicie wykupywać noclegu ani posiłków
Dużo z nas będzie jechało z Katowic, Zabrza, Gliwic, Rudy Śląskiej, Świętochłowic i okolic więc spać gdzieś musimy![]()
Jeśli będziecie chcieli dołączyć do ogniska to albo kasa dla ośrodka, albo papu we własnym zakresie![]()
Dopytam jeszcze ale wiem że parking ośrodka pomieści ok 50 samochodów, a resztę idzie postawić przy uliczkach otaczających ośrodek![]()
Dowiem się dokładnie i dam znać bo nie chciałabym nikogo wprowadzać w błąd
I co masz na myśli pisząc reszta? Obiad, ognisko i dancing?
Ja to wszystko rozumiem ,że musicie gdzieś spać .To jest bez dyskusji.Ja mam to po prostu bardzo blisko i mi się nie opłaca.
Dokładnie chodzi mi o to ile wówczas trzeba by było wpłacić kasy za to ognicho i dancing/discoi komu. Rozumiem, że organizatorowi imprezy ?
Czyli Tobie . Ale to już pewnie w późniejszym czasie aż wszystko zostanie dograne .
Jest jeszcze dużo czasu więc pomału ogarniecie wszystko i będę cierpliwie czekała na jakieś wiadomości![]()
Jestem jednym z organizatorów tego przedsięwzięciaAle pieniążki zbierać będziemy do najpóźniej 15.03.2015, ale im szybciej tym lepiej
![]()
A z tym naszym spaniem ja się do Ciebie uśmiechałamFajnie że macie blisko i chcecie wpaść
!!!!! Obiad kosztuje 20zł a "ognisko" 40zł co łącznie daje kwotę 60zł. Pieniążki będzie zbierał kolega z forum NAZAR. Ale czekamy aż się tam na żywo wybierzemy ustalimy wszystko na spokojnie z właścicielami i wtedy zaczniemy zbierać $
![]()
Nooi o to chodziło . Ustalcie wsio na spokojnie i będzie OK !
Zapraszam się do zapoznania szczegółów odnośnie koszulek jeśli jest ktoś zainteresowany.
Na forum proszę się w tej sprawie kontaktować ze mną![]()
https://www.facebook.com/notes/alfa-...76666112523345