Wiem, widziałem Cię w lusterku wstecznym. I tak przy ustawianiu się przy wyjeździe z ul. Żywieckie Przedmieście szybko trzeba się było zdecydować czy w lewo czy w prawo, żeby Cię pozdrowić, gdy będziesz wyprzedzał. Wybrałem w lewo i… ZONK.
Tak więc do następnego razu, akurat Ciebie często spotykam wałęsającego się po BBPozdrawiam
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Pozdrowionka dla kierownika ślicznej 166 spotkanego dziś na myjni w Techcarze.Kciuki były.Pozdrawiam również właściciela 159 SBL zaparkowanej ok 19ej przy mostku na paprocanach przy dzikiej plaży.Obie Alfinki oramkowane.
Pozdrawiam kierowce ciemnej 156 sportwagon po lifcie na tablicach SCI widzianej dzisiaj w Podzamczu (Ogrodzieniec) kolo 12-13 godziny. Jechałem na moto z przeciwka machałem.
Włoskie maszyny mimo swoich wad i kontrastów są wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju. Są dla pasjonatów , nie dla konsumentów![]()
Pozdrawiam klubowicza z czarnej 156 sw stojącego pod huta Katowice ;D tak dla uzupełnienia nie wiedziałem ze jesteś w aucie i chciałem pamiętać ze cie widziałem dlatego fotę robiłem a ze akurat byleś to usunąłem![]()
1.4 TS Mały ale Wariat ;d
Pozdrawiam srebrną 147 na ramkach z tajemniczymi blachami LHR..., już drugi raz upolowana na Woli
Pozdrawiam czarna 147fl SCI którą wczoraj dopadlismy na obwodnicy BB ja(czarna) i moja mama(szara)
I z dzisiaj quattro upolowany w L-ce w Wilkowicach ale tak zajęty praca, że nie widział
Ostatnio edytowane przez NikoBarteq ; 14-10-2014 o 11:38
Pozdrawiam oramkowanego kolege w Alfie Mito spotkanego wczoraj zaraz za tunelem w Kato koło godz 20PS Jechałeś za mną
![]()