Akurat w Twoim kolego bogusch13 może byś wszystkie z tych rzeczy które opisałeś,
b.pawełek, jeśli chcesz ustawić przebieg do starego zegara to napisz skąd jesteś to dam Ci namiary na człowieka w Twoich stronach co CI zrobi tą usługę
Akurat w Twoim kolego bogusch13 może byś wszystkie z tych rzeczy które opisałeś,
b.pawełek, jeśli chcesz ustawić przebieg do starego zegara to napisz skąd jesteś to dam Ci namiary na człowieka w Twoich stronach co CI zrobi tą usługę
A czy zegary z rocznika 2000 będą pasować do 2004?? I co pokażą?? To co komp czy to co zapisane w liczniku?? Chce zmienić na srebrne pod kolor auta![]()
zawsze przebieg jest zapisany w liczniku.
A czy ktoś się orientuje jak długo zapis przebiegu może pozostawać w pamięci zegarów bez zewnętrznego źródła prądu??
- około 40 lat a nawet więcej.
- przebieg jest zapisywany w eepromie , nie we flashu uprocesora.
+ e-Niro KIA 64 kWh battery, 200CV, 400 Nm
Witam.Mam Alfe 156 2000 rok anglika.Czy jesli wymienie licznik na inny to przebieg bedzie wyswietlany taki jaki byl na tym nowym liczniku?Chodzi o korekte przebiegu a mam dostep do duzej ilosci licznikow wiec jestem w stanie wymienic sobie licznik na taki ktorego przebieg bedzie sie zgadzal ze stanem faktycznym - czy da sie przeprowadzic korektem w taki sposob ?
Wielkie dzieki.
Czyli teraz musze tylko znalesc licznik z przebiegiem zblizonym do przebiegu silnika.
Pozdrawiam