pozdrowienia dla Kierownika srebrnej 156 na blatach SD wymieniliśmy pozdrowienia na trasie 94 katowice-dąbrowa na wysokości AUCHAN-A
pozdrowienia dla Kierownika srebrnej 156 na blatach SD wymieniliśmy pozdrowienia na trasie 94 katowice-dąbrowa na wysokości AUCHAN-A
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej Alfy 155 zaparkowanej wczoraj wieczorem pod CH Plejada![]()
Ostatnio edytowane przez Addicted ; 06-02-2009 o 07:22
Pozdrawiam kierowców wszyskich 145 i 146 widzianych wczoraj i dzisiaj na trasie Mikołów-Katowice i w Katowicach. Oj było tego. Chyba z 2x145 i 3 lub 4 x146. Pozdro!
Pozdrawiam kierowcę niebieskiej 155 (prawdopodobnie Mdx), dziś mijaliśmy się w Swoszowicach.
FORZA ITALIA !
Tak to byłem ja! W ostatniej chwili zauważyłem pozdrowienie z Twojej strony i nie wiem czy widziałeś odpowiedź. Wracałem właśnie od P.Żyły bo brat odstawił tam swoją 146 na wymianę rozrządu. Również pozdrawiam!
Edit
Oglądałem u Żyły popołudniu twoją 145 i spodobał mi się wydech a dokładnie jego końcówka. Powiedz za ile można dostać taki czy nie buczy za bardzo ??
Ostatnio edytowane przez Mdx ; 10-02-2009 o 09:40
Gdy nie dajesz rady, a walczysz dalej.... wtedy zaczyna się Kyokushin
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 na strasie Stalowa Wola - Nisko![]()
Pozdrowienia dla kolegi z bordowej 145 który odmachal mi wczoraj na Kocmyrzowskiej
Oby wiecej takich ludzi![]()
w piątek godziny wieczorne na trasie z katowic mijałem czarną 166 niestety mimo iż zamrugałem awaryjnymi to jechałem Bravo i kierowca mógł nie zrozumieć
Po wielu próbach wreszcie ktoś odmachał.
Pozdrowionka dla kolegi z czarnej 145 z napisem na przedniej szybie "PERFECT CAR", mijaliśmy się wczoraj na skrzyżowaniu Piastowskiej i Wyspiańskiego.
Była: 145 - 1,3 Boxer
Jest: 156 - 1,9 JTD SW