U mnie 2 warstwy ht 1000 dają rade 4-5 zimowych m-cy. Na koniec jest juz słabo i nie używam agresywnej chemii ale na ten sezon znowu go kładę. Ważne zeby na cleaner poszedł.
U mnie 2 warstwy ht 1000 dają rade 4-5 zimowych m-cy. Na koniec jest juz słabo i nie używam agresywnej chemii ale na ten sezon znowu go kładę. Ważne zeby na cleaner poszedł.
dobra Khot, a dokladna nazwa tego czegos?? I jak to nanosic? Sonaxa normalnie na chlodna blache wcieram mikrofibra a potem polerka. Tak samo to co napisales sie naklada????? I jaki ten efekt? Nie wierze ze przez 2 miesiace ani blota, kurzu NIC nie bedzie... Nie wierze poprostu;d jak moze sie nie trzymac bloto jesli bedzie padac i przyjade przez kałuże ??![]()
Cebula, tobie trzeba wszystko pod nos podetknąć. FinishKare 1000P Hi-Temp Paste Wax to dokładna nazwa. Błoto będzie. Kurz będzie. Jak ty sobie wyobrażasz że auto się nigdy nie będzie brudziło? Różnica w tym że będzie się brudziło o wiele wolniej, brud będzie o wiele słabiej przylegał do karoserii, a brudne wystarczy na myjce bezdotykowej opłukać czystą wodą pod ciśnieniem żeby znów było czyste - taka różnica. A instrukcję masz w temacie przyklejonym więc rusz łaskawie tą nastoletnią rzyć.![]()
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
panie nie badz pan taki do przoduhaha. Ciesz sie ze mozesz kogos instruowac a nie. Jeszcze narzekasz ze daje ci ten przywilej dzielenia sie informacjami
dzieki za info, niedlugo zastosuje zobaczymy co to bedzie :p
Tak wygląda FK 1000 na aucie dwie warstwy.Po dwóch dniach![]()
FK jak pisali koledzy + tester dodo na cieplejsze dni (polecam jak ktoś nie miał okazji wąchać i macać wosku naturalnego) 23+32=54
kokpit nielsen finesse - 0,5l 20 zł lub Natural Look 45 zł
shiny garage eF wheel cleaner 1L (rozrabiasz z wodą i masz 3 litry środka) - 28zł
zostanie jeszcze na jakiś Quick Detailer tester albo coś większego od Shiny Garage
khotu a ten wosk co mi poleciles to on jest uniwersalny tzn do kazdego koloru nadwozia?