A ja dziś jadąc na tarsie legnica wałbrzych sokołowsko nikogo nie widziałem, ale za to pozdrawiam właściciela oramkowanej 156 stojącej na senatorskiej w Legnicy![]()
A ja dziś jadąc na tarsie legnica wałbrzych sokołowsko nikogo nie widziałem, ale za to pozdrawiam właściciela oramkowanej 156 stojącej na senatorskiej w Legnicy![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
A ja dzisiaj widziałem srebną 166-kę wyjeżdżającą z mojego podwórka.Moja pani zawsze marudzi jak ma jechać moją alfą do pracy a nie swoją alhambrą .Często zamieniam auta gdy mam lecieć z lawetą i potrzebuję wtedy alhambrę.Ale dzisiaj ( do wyboru miała 2 auta) zamiast alhambrą-pojechała do pracy moją alfą,mimo że mogła jechać swoim vanem.Już nic z tego nie rozumiem.Chyba jednak też się zakochała w tym aucie.
Wczoraj widziana oramkowana 159 na DOL, koło 18.30 plac jana pawła we Wrocłaawiu - dwie panie, czekałem na tramwaaj :-)
Widziany dzisiaj bartekgit o 19:00 koło PKS we Wrocławiu.
Polo 86c2f -> E30 -> Polo 86c2f -> Mondeo MkI -> Mondeo MkII -> Xedos -> 146-> Volvo V50/Opel Astra F
Chyba właśnie mrugał mi, jadący za mną, kierowca Alfy. Kłodzka estakada, droga S8 w stronę Wrocławia. Na początku nie zaskoczyłem, że to alfista, bo było ciemno i widziałem jedynie światła, ale jak się do mnie bardziej zbliżył, to chyba zauważyłem zarys lamp od GT. Było jednak z mojej strony za późno, żeby odmrugać, bo z lekka niezręczna sytuacja, heh.
Kogo mijam prawie codziennie rano na Redyckiej? Srebrne (chyba), nie oramkowana 156 fl na blachach DZA, zawsze z pozdrowieniami![]()
Pozdro dla mijanej dzisiaj przed południem 159 SW na A4 w strone Zgorzelca:-) Mrugała mi światłami.
Na trasie Strzegom-Kostomłoty widziana i pozdrowiona czarna oramkowana 159 SW oraz czarna bez ramek 156 zdążyłem tylko mrugnąć, bo gadałem przez telefon![]()