Witam,
zdarzyła mi się dość przykra, chociaż chyba typowa dla parkowania w mieście sytuacja. Ktoś przetrącił mi lewe lusterko (wygięte zostało odwrotnie do sposobu, w jaki się składa). W wyniku tego pękła obudowa (ten malowany element), chłopaki w warsztacie mi go przykleili, bo wg. nich w takiej sytuacji musiałbym wymienić lusterko w całości. Szybka, wkład i cała reszta maszynerii normalnie działa (lusterko podgrzewa się i reguluje elektrycznie), ale obudowa jest klejona, więc pewnie nie będzie to zbyt trwałe a i lusterka nie złożę jak znów będę tam parkował. W związku z tym chcę wymienić całe lusterko, ale oryginalne w ASO to wydatek niebezpiecznie drogi (mechanik powiedział, że tak gdzieś tysiaczka trzeba będzie liczyć), dlatego wolałbym porozglądać się za zamiennikiem. Na allegro takie lusterka kosztują w granicach 200zł, więc jest to fajny pieniądz, pytanie tylko, czy ktoś z Was kupował kiedyś zamiennik lusterka i czy będzie on pasował, czy różnił się od fabrycznego. Znalazłem takie http://moto.allegro.pl/item531312676...lewe_nowe.html Kupował ktoś kiedyś od nich taki gadget? Używane mnie nie specjalnie interesują, bo po pierwsze musiałbym je odebrać osobiście i pooglądać przed zakupem a poza tym nie są jakoś radykalnie tańsze.