Witam,
Mam problem taki, iż po wymianie akumulatora na nowy ( stary był juz na wykonczeniu ). ICS restartuje się, czasami po wylaczeniu auta leci po ciuchu muzyka i nie wiem ile to trwa, być może nie raz całą noc, a nie raz nie chodzi wgl. Od czasu do czasu wyskakuje ekran loading bootloader, nie raz godzina ustawi się sama, i pokaże Pozycja ale to bardzo rzadko. Stawiam na bład w opogramowaniu także poszukuje osoby z górnego śląska, lub ewentualnie jesli ktos ma na zbyciu ( sprzedaz ) oryginalna plyte z jakąkolwiek mapą do G2 byłbym naprawde wdzięczny. Mam jakąs kopie płyty na G2 od poprzedniego wlasciciela, któremu ktos własnie naprawial Soft w ICSie, jednak jest juz dosc zdrachana i wyskakuje błąd Error when reading, Check CD. Wyczytalem także tutaj jak i na zagranicznych forach ze w wiekszosci Navi nie czyta kopii, i ciezko wogole cokolwiek znalezc do pobrania.
Ewentualnie jest ktoś na G. Sląsku , Dolnym albo w okolicach kto zna sie na ICSach ? Moge podjechac i zrobic bo chce w koncu jak człowiek normalnie sluchać muzyki i uzywac komputera bez obawy ze zaraz zlapie zwieche.
Dodam ze szukałem na forum jednak nic nie znalazlem na ten temat.
Pozdrawiam