Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Mapy od ICSa, G2.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Stilo Abarth 2,4 20v

Domyślnie Mapy od ICSa, G2.

Witam,

Mam problem taki, iż po wymianie akumulatora na nowy ( stary był juz na wykonczeniu ). ICS restartuje się, czasami po wylaczeniu auta leci po ciuchu muzyka i nie wiem ile to trwa, być może nie raz całą noc, a nie raz nie chodzi wgl. Od czasu do czasu wyskakuje ekran loading bootloader, nie raz godzina ustawi się sama, i pokaże Pozycja ale to bardzo rzadko. Stawiam na bład w opogramowaniu także poszukuje osoby z górnego śląska, lub ewentualnie jesli ktos ma na zbyciu ( sprzedaz ) oryginalna plyte z jakąkolwiek mapą do G2 byłbym naprawde wdzięczny. Mam jakąs kopie płyty na G2 od poprzedniego wlasciciela, któremu ktos własnie naprawial Soft w ICSie, jednak jest juz dosc zdrachana i wyskakuje błąd Error when reading, Check CD. Wyczytalem także tutaj jak i na zagranicznych forach ze w wiekszosci Navi nie czyta kopii, i ciezko wogole cokolwiek znalezc do pobrania.

Ewentualnie jest ktoś na G. Sląsku , Dolnym albo w okolicach kto zna sie na ICSach ? Moge podjechac i zrobic bo chce w koncu jak człowiek normalnie sluchać muzyki i uzywac komputera bez obawy ze zaraz zlapie zwieche.

Dodam ze szukałem na forum jednak nic nie znalazlem na ten temat.

Pozdrawiam

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

Był gdzieś temat że komuś grał ics po wyciągnięciu kluczyków. Żył własnym życiem. Ale nie mogę teraz za cholerę go znaleźć.
    Płyta z navi tu Ci raczej nic nie da. Soft sam Ci się nie naprawi o ile to jest to. Odnośnie mam można z powodzeniem znaleźć np na chomiku. Jednak jest faktycznie problem z nagraniem. W zasadzie taki sam jak z CD audio. Nie wiadomo jaka nagrywarka i na jakiej płycie da radę.
    Taki luźny pomysł to spróbuj jeszcze raz odciąć zasilanie na dłuższy czas.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Stilo Abarth 2,4 20v

Domyślnie

Cytat Napisał marek230482 Zobacz post
    Był gdzieś temat że komuś grał ics po wyciągnięciu kluczyków. Żył własnym życiem. Ale nie mogę teraz za cholerę go znaleźć.
    Płyta z navi tu Ci raczej nic nie da. Soft sam Ci się nie naprawi o ile to jest to. Odnośnie mam można z powodzeniem znaleźć np na chomiku. Jednak jest faktycznie problem z nagraniem. W zasadzie taki sam jak z CD audio. Nie wiadomo jaka nagrywarka i na jakiej płycie da radę.
    Taki luźny pomysł to spróbuj jeszcze raz odciąć zasilanie na dłuższy czas.

Poprostu po ktoryms restarcie zaczyna wolac o plyte wtedy to pewnie zaladuje sie nowy soft.

Użytkownik Alfista Avatar tomaz
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    166 3.0V6 Sportronic | szybkie daily

Domyślnie

Nawet nie pamiętam na czym nagrałem (CD-R sony?) ale bez problemu zaciągnął nowy soft z jakiś nowszych map. Do wyszukania na chomiku. W razie co odezwij się na priv.
    Nie wiem, czy to pomoże na Twój problem, ale powinno wczytać nowszy soft. A takie banalne pytanie: nagrzewnica nie cieknie?
    166 2.5V6 CF2 Sportronic była | 166 3.0V6 CF3 Sportronic @ 241KM / 291Nm jest
    Moja 166 Grigio Chiaro: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1222435
    Więcej Alfy: https://www.youtube.com/channel/UCA7...kh5YZ4Hy4vTsew
    Szybkie daily: https://www.forum.alfaholicy.org/prz..._s5_tomaz.html
    Ekonomiczne daily: https://www.forum.alfaholicy.org/prz...volvo_v70.html

Użytkownik Fachowiec Avatar szerszeń
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Astroserati | 407 coupe | Quattroporte

Domyślnie

Mam oryginalne płyty do 166.
    Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar jarzit
    Mieszka w
    Grudziądz
    Auto
    była Alfa Romeo 166 2.0TB V6 Turbo 205PS jest służbówka i szukam

Domyślnie

Zabezpieczona SafeDisk
    nośnik Sony lub TDK CD-R

Użyj CloneCd 5.2 i nagrywaj z prędkością x2-x2.4
    Najlepsze dla Ciebie to nagrywarka LG GSA-4163B lub GCE-8520B.
    Tą drugą posiadam.