Napisał DANIEL166
<haha>
Napisał DANIEL166
<haha>
odrazu trup.
ja za swoją dałem połowe tej ceny i na trupa chyba nie wygląda huh?
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
oglądałem tą, jak szukałem mojej ślicznej, to est trup (podpicowany) już pół roku się bujają z nią. Podobno nie bita, ale silnik dziwnym trafem ma lekko przestawiony ;P
Sprzedawcy mają marketing wypracowany, jak popytałem to stwierdzili, możliwe że obtarta gdzieś była, bo to kolega robił. Jak dzwoniłem, za pare dni i pytałem o to do czego się przyznali, że nie działa, albo było robione to zaprzeczali i twierdzili że wszystko jest git.
Przebieg real. Ksiązka jest, ale obejrzeć nie można bo ktoś tam wziął przez przypadek, zabrał, ale będzie
A o sprzedawcach TU
http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-82tys-km-C5822008.html
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
a od was nikt na węgry sie nie wybiera? ode mnie michał chce jechać swoją 156, chętnie weźmie 2 pasażerów
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
ja bym poleciał.... ale niedam rady ;p
Ktos ostatnio mamrotał ze by mu się sneig przydał... i wymamrotał, juz mam dosc tej pierd... zimy
ale wsumie jak troszke snieg pobędzie u nas to można i by znów na Chociwelską wpasc i sie poslizgac w tygodniu.....
Ostatnio edytowane przez KUBAS ; 10-02-2009 o 15:54
Kubas, podzielam woje zdanie na temat pierd....go śniegu i zimy,
ale jak już spadł to tak jak mówisz, czemu by nie, ale niestety
ja dziś wypad do Kołobrzegu musiałem zrobić i będę dopiero w czwartek
Tu też sypie, właśnie probowałem podriftować ale A6 Quatro tylko świeci
lampkami i dupa. Projektant ten sam co mojej ślicznej ale cala reszta do dupy![]()
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
Wojsaw to jest ta alfa o ktorej ci opowiadalem http://www.netcar.at/fahrzeugedetail...d=69403#bilder
prezentuje sie nie zle
była:AR 166 2.4jtd 136km 99r.,
było:Bmw E39 525 tds touring,
było:Bmw e38 725 96r.
Lekka gleba dobre fele i wizualka gotowa
bardzo slicznie![]()