Ja bym obserwował forum, co jakiś czas pojawia się GT od "swojaków". To oczywiście nie przesądza jej super stanu, ale prawdopodobieństwo jest większe, że będzie bardziej zadbana niż komisowa perełka. Ja tak zrobiłem i póki co nie żałuję.![]()
Ja bym obserwował forum, co jakiś czas pojawia się GT od "swojaków". To oczywiście nie przesądza jej super stanu, ale prawdopodobieństwo jest większe, że będzie bardziej zadbana niż komisowa perełka. Ja tak zrobiłem i póki co nie żałuję.![]()
Gdybym chciał benzynke to http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-gt-2...5-ID7n9Bl.html
No spoko spoko![]()
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
I jak to wyglada w realu?
http://allegro.pl/alfa-romeo-gt-bert...738315855.html
Dodano po 10 minutes:
Bella była tuningowana w Luksemburgu z tego co wiem po rozmowie z właścicielem. Mam nie kupowac bo są brewki? Wyluzuj. Auto dla żony bo te czerwone skóry to nie mój klimat. Miała 166 TBv6, jest 145 i dalej chce AR a ta jej pasi to co mam powiedzieć że nie bo ktos napisał że ma brewki? Szukałem porady nie złośliwości...Pewnie, wszystko można napisać ale po dwóch rozmowach z gościem wydaje mi się rzetelny. Nie ukrywał że malowany tył, że jak sciagał była walnieta turbina i skrzynia. Dzisjaj konkretnie była na przegladzie i jest świeże oc na pół roku. Ponadto jakies drobne ogniska korozji w podwoziu i nie ukrywa że konserwacja bedzie niezbedna. Jade, zobacze co i jak....czy kupię...nie wiem![]()
Ostatnio edytowane przez irokezz ; 27-10-2014 o 22:39 Powód: Dodano
Nikt tu nic złośliwie nie pisał, raczej życzliwie-żartobliwie. Ź doświadczenia wiem żeby na widok takiego auta zachować daleko idącą ostrożność. 80 albo i więcej procent właścicieli takich samochodów nie przykłada wagi do stanu technicznego tylko wizualnego, póżniej nudzi się zabaweczka, psuje, wymaga inwestycji i ląduje na otomoto.
i nie sugeruj się prawdomuwnością sprzedawcy, powiedział Ci tylko tyle co sam pewnie odrazu zauważysz. No i te ogniska rdzy, ja bym spać nie mógł wiedząc o nich, koszt nie wielki wiec czemu tego nie zrobił? Woli tłumaczyć sie kupującym? Nararzać na powód do obniżenia ceny? To już nie wróży dobrze.
Ale powodzenia oczywiście, niech będzie warta zakupu.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
ta Alfa z Węgrzc Wielkich do sprzedania jest od początku wakacji albo nawet jeszcze wcześniej. Poprzednio wystawiona była za 19.900 i na klapie bagażnika miała chyba jeszcze taki mniejszy spojler. Co do body kit`u się nie wypowiadam. Mi się on nie podobał na żywo. Wydaje mi się, że ona była również po chip`sie. Aczkolwiek trafiłem na to ogłoszenie kiedyś przypadkiem, później przypadkiem na mieście więc mogę coś pomylić.
Hej Panowie i Panie
Mam maly dylemacik bo widze w komisie Alfe Gt z 2008roku ( jeszcze nie q2 , chyba ) za 6k euro... 165k km udokumentowane , full wyposarzenie .... Czy to nie jest zbyt tanio? przypuszczam ze to jakis ''szmelc'' ale chiales sie dopytac o wasze zdanie....
p.s podobno miala tylko jednego wlasciciela
jeszcze nie Q2? To są oznaczenia i dodatki Q2??Tanio czy niezatanio reguł niema nato)mozna sie zaskoczyc
)najpredzej to 2007 a ze 2008 napisali
Z 2008 będzie miała DPF jeśli to diesel. Chyba, że Tobie to nie przeszkadza.