Odepnij wszystko od nawigacji na co najmniej 1 min, jeśli nie wróci do normalnego stanu w pierwszej kolejności sprawdź antenę gps, następnie jakość nagranych płyt.
Odepnij wszystko od nawigacji na co najmniej 1 min, jeśli nie wróci do normalnego stanu w pierwszej kolejności sprawdź antenę gps, następnie jakość nagranych płyt.
Jak odepne radio od zasilania to nie bedzie chcialo odemnie jakiegos kodu? Mam nadzieje ze to wypiety kabel z nawigacji. Ale jak nie sprawdze nie bede wiedzial. Takie informacje mam w ustawieniach serwisowych moze komus to wiecej podpowie
![]()
Mam soft 11.4 i chciałem załadować mapy które będą chodziły na tym sofcie ale lipa, zgrałem chyba z 20 szt. różnymi programami i wywala
CD ERROR(wersja CD 5 Poland part 1,2,3,4)
Dodano po 10 minutes:
Ja mam płytę z mapą Włoch i gdy jezdziłem po Włoszech (południe) to nawigacja pokazywała wszystko dokładnie gdy wjechałem na północ Włoch to tylko była sama strzałka na ekranie tak było po wjezdzie do Polski pokazuje mi tylko strzałkę która zmienia kierunek w zależności od położenia .
Ostatnio edytowane przez alfa15974 ; 04-11-2014 o 10:36 Powód: Dodano
Są dwie mapy Włoch, SUD i NORD. W wersji RT3 jest nowa wersja jednopłytowa. Skoro wywala błąd to oznacza: źle nagraną płytę lub niezgodność softu.
Witam ,czyli co muszę zrobić update softu do 12.3 i te mapy Polski na CD 5 będą działać?
Od wersji 12.3 działa system map rt3
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
To na sofcie 11.4 żadne mapy Polski nie pójdą?Myślałem że te z CD5 będą działać.