Witam,było ostre rżnięcie pozdrawiam
Witam,było ostre rżnięcie pozdrawiam
Pozdroo dla Mito QV widzianej dzisiaj w Tesco CH Gocław
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
pozdrowienia dla kierownika z 156 który mi machał na Nowym Modlinie jakieś dwa dni temu.nie zdążyłem odmachać ale pomrygałem awaryjnymi![]()
Pozdrawiam właściciela ciemnej 156 SW zaparkowanej na ul. Witebskiej na Targówku. Bez ramek niestety
Zakochany w Alfie od pierwszego wejrzenia
Były:
Opel Astra 1.6 1998
Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998
Seat Cordoba 1.6 1999
BMW E36 316i 1998
Jest:
Alfa Romeo 156 1.9 8V 115KM JTD FL 2005
Moja Becky 1.8 T.S.
Pozdro dla kierowniczki GT na WJ przy cmentarzu w Sobikowie, niestety też bez ramek...
Pozdro dla Szocika widzianego w poniedziałek w Piasecznie koło poczty![]()
nosz kuchnia !jak jeżdżę to nikogo nie ma, a dziś lezac z buta na skrzyżowaniu Powst Śl i Wrocławskiej czekając na zielone najpierw 156 FL (na niewarszawskiej blaszce) a chwile później srebrna GTV na WI Pozdrawiam
Brera Team Warsaw
Pozdrawiam kierowników i kierowniczke alfinek odziwo z ramkami klubowymi...widzianych dzisiaj okolo 18:30 a21:50 w ChGocław
na parkingu niebieskim
..przywitane...co tam wszyscy robili nie mam pojecia
Wyslano z Noki 3110![]()
pozdrawiam klubowicza w oramkowanej i ospojlerowanej czerwonej 156 (rej. bodajze WW ) którego widziałem w Bielsku 4 listopada wieczorem (wtorek) na wylotówce na Szczyrk. Któz to mógł być ?![]()