No to teraz pytanie do użytkowników takich szyb... czy to rzeczywiście coś daje? Mam wrażenie, że może i rozpuści lód na szybie, ale czy ogrzeje na tyle, żeby odmarzł łód z gumek wycieraczek? (żeby pióro było w pełni elastyczne)
No to teraz pytanie do użytkowników takich szyb... czy to rzeczywiście coś daje? Mam wrażenie, że może i rozpuści lód na szybie, ale czy ogrzeje na tyle, żeby odmarzł łód z gumek wycieraczek? (żeby pióro było w pełni elastyczne)
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Wymieniłem 3 lata temu na szybę z ogrzewaniem. Przewód u mnie do podpięcia był już na podszybiu tak więc wpiąłem się w oryginalna instalację. Nie trzeba nic dodatkowo dokładać prócz jak dobrze pamiętam bezpiecznika. Ja akurat wtedy pracowałem w Pilkingtonie więc szybę dostałem za free
Czy się przydaje? Prawdę mówiąc miałem nadzieję że będzie lepiej grzać. Ogrzewanie załącza się wraz z włączeniem grzania tylnej szyby i też tak samo się wyłącza po kilkunastu minutach.