Bo na ładną dupkę chcą popatrzeć
Zauważyłem, że auto wyjątkowo przyciąga wzrok tylko nie wiem, czy dlatego, że ładne, czy każdy patrzy i myśli "pewnie zaraz się zepsuje"![]()
Bo na ładną dupkę chcą popatrzeć
Zauważyłem, że auto wyjątkowo przyciąga wzrok tylko nie wiem, czy dlatego, że ładne, czy każdy patrzy i myśli "pewnie zaraz się zepsuje"![]()
Temat mojej Franczeski:
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...gon_goora.html
To już dla bezpieczeństwa "bo może się właśnie popsuje" oraz dla pięknego widoku przodu w lusterku wstecznym to lepiej nie wpuszczać
Bedzie Alfa z tyłu to nie bedzie trzeba wymijać jak się popsuje, a i ładnie widać ten przód w lusterku![]()
ojj nie wiem nie wiem, z całym szacunkiem, ale blachy EPA,EZG,EWI,ESI itp okolice łodzi, nie są zbyt dobrze traktowane , szczególnie przez taxi, bo to są głownie wielcy panowie kierowcy z miasta, a te które wymieniłem i jeszcze wiele innych z okolic ŁDZ tj po prostu wieś. gdzie "przyjezdzaja do miasta widzą rondo i tramwaj i nie potrafią sie zachować"
Wiele razy takie rzeczy słyszałem,
Nie tylko tablice rejestracyjne mają tu znaczenie, ale i marka pojazdu. Podobno najgorzej traktowani są jeżdżący bmw, bo istnieje wszechobecna opinia, że tym jeżdżą tylko cwaniaki i buraki, więc nikt ich nie wpuszcza, nie przepuszcza. Tak samo jest z samochodami typu tico, które na drodze są traktowane jak zawalidroga.
Wiem ze jest temat do tego ale zapytam tu na szybko.Potrzebowałbym aby jakiś dobry mechanice zerknoł na moja 159 bo coś brzęczy i tak jakby obcierało.Możecie kogoś polecić
BYŁ LEON by COMPSPORT
JEST ALFA 159 SW by TUNE-UP
Wojna tzw. "blach" zawsze była, jest i będzie. Jeżdżę trochę w Polsce, z miast szczególnie Warszawa i Łódź, i najwięcej się nawkur.... przez kierowców na miejscowych blachach, którzy albo strasznie cwaniakują, albo jeżdżą na pamięć i nie patrzą na znaki (zwłaszcza przy wszechobecnych zmianach w ruchu przy remontach w Łodzi).
Z drugiej strony po Łodzi jeżdżę zazwyczaj na EWI, ale również na EL, w obu przypadkach jeżdżę tak samo, a na wieluńskich rejestracjach jestem traktowany nieco gorzej.
A ktoś korzystał z usług Alfa Tim Serwis na Wielenskiej i może się wypowiedziec
BYŁ LEON by COMPSPORT
JEST ALFA 159 SW by TUNE-UP
Mariano może na mnie nie trąbią bo mam srogie kominy na dupie xD
Ale prawda wojna tablic zawsze była
Co do zlotu 11.11, to wybiera się ktoś w końcu? Jak kogoś to pocieszy to leci kilka osób znajomych ode mnie z siłowni xD to może by nas nie pobiła reszta bo będziemy w "silnej" grupie![]()
[