159 to 5x110 i tego rozstawu proponuję się trzymać - ma rację kolega piszący o homologacji i ewent problemach z ubezpieczycielami w razie wypłaty odszkodowań szczególnie z AC.
159 to 5x110 i tego rozstawu proponuję się trzymać - ma rację kolega piszący o homologacji i ewent problemach z ubezpieczycielami w razie wypłaty odszkodowań szczególnie z AC.
5x100?ma golf 4 stara a3 i skoda. Alfa ma tak jak pisałem 5x110
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
już poprawiłem - gratuluję refleksu
A co do szerokości felgi to musi być 7" ??? tylko jednątaką znalazłem na allegro...
Fulda Kristall Supremo 215/55/16. Takie oponki wpadną na zimę do mojej Alfy. Może ktoś miał jakieś doświadczenia z nimi? Udało mi się je kupić po jednym sezonie w dobrych pieniądzach![]()
Widzę że opony nie mają określonej szerokości w miejscu mocowania z felgą. Czyli każda opona pasuje na felgi w każdej szerokości?
Założysz szeroką oponę na wąską felge i na odwrotnie. Kwestia wyglądu. Ale to są małe różnice więc nie ma o czym gadać.
Przecież kolega pisał że kupił używane... po jednym sezonie za dobrą cenę. Dlatego kupił Fulde a nie nokiana
Na Fulde trzeba uważać by się nie wyząbkowała. Bo często są partie co opony się zabkowały i wyły.